≡ Meniu

AOC E2470SWDA, monitor de 24 inci cu iCare

Monitorul AOC E2470SWDA e bun pentru aproape orice și lipsa HDMI-ului nu e un minus deoarece are intrare DVI. Ambele sunt la fel de bune deoarece nu limitează calitatea imaginii. E genul de monitor care poate fi conectat la un PC cu configurație office ori multimedia, dar chiar și una de gaming. Raportul performanță/preț e bun și alegerea corectă depinde de preferințele voastre. Designul e destul de simplu și plăcut, doar monitoarele din seriile premium au un finisaj diferit (argintiu sau cu suprafețe lucioase).

Dacă nu vă place pentru că nu oferă caracteristici bune, atunci aveți nevoie de un buget mult mai mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

AOC E2470SWDA, monitor de 24 inci cu iCare

Dintre toate caracteristicile tehnice, cele mai importante sunt: imagine de 23.6 inci, iluminarea LED, timpul de răspuns de 5 ms, contrastul dinamic de 20 milioane la 1, unghiurile de vizibilitate mari și iluminarea de 250 cd/mp. Cu siguranță, mai sunt și alte caracteristici tehnice dar care nu sunt așa de relevante dar ele sunt prezente și la alte monitoare.

Facilitățile unui monitor sunt importante dar nu pot fi multe la un așa preț (montare VESA și boxe integrate). Boxele sunt utile pentru cei care nu au boxe externe și nu vor bass sau cine știe ce putere audio. Conectorii acestui monitor sunt VGA și DVI, iar pentru un buget ceva mai mare puteți lua unul cu HDMI. Dacă nu vă folosiți de acel port atunci nu are sens să luați un monitor mai scump.

Caracteristicile  speciale sunt următoarele: suport HDCP, Plug & Play (nu e nevoie de drivere), iCare, e-Saver, Screen+ și i-Menu. Câteva dintre ele sunt moduri destul de utile deoarece îmbunătățesc calitatea imaginii sau schimbă diverși parametrii, însă iCare e o tehnologie nouă. Cu aceasta puteți sta mai mult timp în fața .

Plusuri: are acele tehnologii speciale, specificații tehnice decente, imagine 1080p, unghiuri de vizibilitate bune etc.
Minusuri: nu sunt.

AOC E2470SWDA e o alegere excelentă pentru cei care vor ceva ieftin dar și fiabil. Acest brand oferă multe serii dar și monitoare care vă pot fi de folos fie acasă fie la locul de muncă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu