≡ Meniu

AOC E2476VWM6, monitor cu timp de răspuns de 1ms

AOC E2476VWM6 e unul dintre cele mai bune monitoare de 23-24 de inci de pe piață, dar și designul mi se pare foarte elegant. Combinația de argintiu cu negru mi se pare bine aleasă și aș putea spune că e un model multimedia ideal, însă pentru jocuri e nevoie și de o rată de refresh mai mare. Deci nu e un model pentru gaming dar nu vă oprește nimeni să-l folosiți în acest sens (depinde de pretențiile voastre). Nu pot spune că excelează la mai toate capitolele, dar în mare mi se pare destul de reușit în acest buget.

În acest buget sunt puțini producători care oferă așa un monitor iar la final am pus un clip cu acesta dacă poza de jos nu e de folos. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

AOC E2476VWM6, monitor cu timp de răspuns de 1ms

Dacă nu ați mai avut un așa monitor, un ecran de 24 de inci e suficient de mare pentru orice deoarece nu veți lucra pe el de la o distanță mare. Bineînțeles, pentru a viziona un film, un ecran cât mai mare e mai bine-venit. Calitatea video e una superioară și depinde de conținutul media ales dar și de portul ales. Pentru conținut media superior eu vă recomand portul HDMI deoarece portul VGA limitează imaginea astfel că un film FullHD nu e chiar așa de clar. Dacă PC-ul vostru nu are o ieșire HDMI, e timpul să faceți un upgrade – o altă placă video.

Pe lângă acele două porturi. anterior menționate, monitorul are și port MHL care e caracteristic telefoanelor. Mai precis, se poate conecta telefonul pentru a reda conținut media de pe el și deci telefonul nu trebuie să aibă HDMI (se folosește de micro USB). Orice model nou e mai eficient, dar consumul de energie ține și de luminozitatea aleasă.

Plusuri: are un design modern, port MHL, consum mic, timp de răspuns de 1 ms, imagine detaliată și clară.
Minusuri: nu are boxe integrate.

AOC E2476VWM6 putea fi și un model office decent dacă ar fi avut acele boxe integrate însă nu se compară cu cele externe care au o putere superioară.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu