≡ Meniu

AOC E2770SHE, monitor cu două HDMI-uri

Monitorul LED AOC E2770SHE e unul satisfăcător deoarece oferă cam ce e nevoie la un monitor de tip multimedia. Cu alte cuvinte, vă veți bucura de calitatea imaginii fie că vă jucați un joc, fie că vizionați un filme. Pentru navigare web, aplicații sau citit nu e nevoie de caracteristici tehnice prea avansate. Nu pot spune că e un monitor de tip premium dar nici unul clasic, se situează undeva în segmentul mijlociu. Sper vă pot oferi suficiente motive pentru a opta pentru acest model și nu pentru altul.

Alternativele sunt monitoarele care fac parte din serii diferite ori care sunt oferite de alte branduri (dacă nu sunteți fan al acestui producător). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

AOC E2770SHE, monitor cu două HDMI-uri

Dintre specificațiile sale tehnice voi menționa cele mai importante: ecran de 27 inci, timp de răspuns de 5ms, imagine de tip 1080p, aspect alt, contrast dinamic de 20 milioane la 1, iluminare de 250 cd/mp și unghiurile de vizibilitate de 170/160 grade pe verticală și orizontală. Acestea sunt doar o parte din ele, dar cele anterioare sunt cele care contează.

Nu are tuner TV sau boxe dar are porturi HDMI și unul DVI, pentru a conecta un PC, o consolă sau un laptop (toate în același timp). Bineînțeles, nu are funcția PiP. Are destul de multe caracteristici speciale: i-Menu, HDCP, mod eco, eSaver, Screen+ și Kensington Lock. Consumul de energie menționat e cel maxim și poate fi mai mic dacă luminozitatea e setată la minim. Dimensiunile sale sunt corespunzătoare și puteți economisi spațiu dacă puneți pe perete.

Plusuri: are două porturi HDMI, destul de multe caracteristici speciale, ecran mare 1080p, poate fi pus pe perete (kitul trebuie achiziționat ulterior și nu e foarte scump) și fiabilitate crescută.
Minusuri: nu prea sunt.

AOC E2770SHE poate fi folosit chiar și pentru gaming deoarece are specificații corespunzătoare. Dacă vreți un monitor pentru uz, nu e foarte important ce intrări video oferă sau timpul de răspuns. Jos am pus un clip cu un monitor similar dar designul modelului de sus e prezent la mai multe monitoare. E elegant chiar dacă nu are multe finisaje lucioase și un suport special.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu