≡ Meniu

AOC G2260VWQ6, monitor LED cu DisplayPort

AOC G2260VWQ6 poate fi monitorul ideal pentru gaming deoarece are multe tehnologii utile și caracteristici tehnice corespunzătoare. Ținând cont că are două porturi video foarte bune, se pot achiziționa două-trei astfel de monitoare pentru o experiență mai bună. Tehnologia Flicker Free e prezentă pe acesta și reduce acele pâlpâieli, astfel că ochiul nu va obosi ca în cazul unui monitor clasic. În plus, monitorul oferă tehnologia Anti-blue light care, la fel, mărește confortul pentru ochi, iar pentru gameri are tehnologia AMD FreeSync. Nu voi încerca să le explic pentru că sunt destul de complexe și poate știți destul de multe despre ele.

Un monitor clasic cu aceeași diagonală poate fi mai ieftin dar diferența de preț e destul de mică. Deci nu văd de ce nu ați alege pe acesta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

AOC G2260VWQ6, monitor LED cu DisplayPort

Dintre toate acele tehnologii nu aș putea spune că una e mai utilă decât cealaltă. Personal, toate mi se par utile și depinde pentru ce vreți să-l folosiți și pentru cât timp. Nu există motive pentru a alege un model mai vechi. Panoul acestui monitor e mai bun de aceea și unghiurile de vizibilitate sunt mai mari (pe orizontală). Un monitor cu unghiuri de vizibilitate așa de bune poate fi folosit pentru a viziona filme și nu numai.

Caracteristicile sale speciale sunt: panou TN, tim pde răspuns de 1 ms, diagonală de 21.5 inci, rezoluție 1080p, contrast dinamic mare, montare VESA, iluminare de 250 cd/mp etc. Are trei intrări video care sunt destul de diferite (fiecare limitează imaginea la o anumită rezoluție, excepție ultima intrare): VGA, HDMI și Display Port. Caracteristicile speciale le știți deja pentru că o parte dintre ele le-am menționat deja: Flicker Free, i-Menu, e-Saver, Plug&Play, Kensington Lock, AntiBlueLight.

Plusuri: toate acele tehnologii noi, ideal pentru gaming/uz multimedia, contrast foarte mare, consum redus.
Minusuri: nu are un refresh foarte mare.

AOC G2260VWQ6 nu e singurul model de 21.5 inci însă trebuie luat în considerare un raport preț/dotări, iar în cazul modelului de sus e foarte bun. Acesta poate fi folosit alătur de orice desktop deoarece e performant.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu