≡ Meniu

AOC G2460FQ, monitor 144Hz pentru jocuri

AOC G2460FQ e un model de gaming cu 144Hz, adică are o imagine de foarte bună calitate. Panelul e unul TN și nu IPS deoarece panourile TN sunt mult mai rapide în a afișa imaginea. Dacă sunteți de părere că asta-i o prostie atunci trebuie știut că panouri TN găsim la laptopurile RoG de la Asus precum și la alte branduri de top.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un periferic care e o sculă de gaming. Datorită faptului că are DisplayPort putem spune că acest model e unul foarte bun chiar și în scopuri profesionale. Vei întreba la ce ar ajuta un astfel de port din moment ce are HDMI, iar răspunsul ar fi că acest port e mult superior HDMI și permite afișarea unei imagini cu un refresh superior.

AOC G2460FQ, monitor 144Hz pentru jocuri

Specificațiile monitorului sunt unele ok din moment ce are un ecran cu o diagonală de 24 inci, timp de răspuns de 1ms și multe porturi. Dacă e să analizăm concret atunci vedem că are toate porturile de care ai avea nevoie… de la VGA la DVI.
În ciuda faptului că-i foarte capabil, nu are un consum prea mare de curent, ci de doar 22W.
Iar, dacă vrei să-l pui pe un perete atunci în acest sens te va ajuta Vesa 100×100.

Avantajul achiziționării unui monitor precum acesta ar fi tehnologia integrată, urmată de aspectul plăcut și de prețul nu prea mare.
Din păcate nu e un model perfect deoarece nu are rezoluție 4K, iar panoul nu e unul similar IPS (unghiurile de vizibilitate 17/16 grade sunt ok, dar se putea și mai bine).

Deci, dacă te interesează un monitor pentru diferite treburi atunci eu îți recomand modelul acesta întrucât e unul foarte avansat și te va ajuta să ai parte de niște imagini clare. Rezoluția ridicată de 1920×1080 pixeli o să te ajute și în a vedea filme Blu-ray la o calitate superioară.
Multă lume alege varianta achiziționării unui televizor pentru conectarea acestuia la PC, dar în cele mai multe cazuri nu e o idee bună deoarece s-ar putea ca Windows-ul să nu ajusteze corect DPI și din această cauză imaginea să fie ștearsă. lucru care am văzut că a fost corectat la Windows 10.
În clipul de alături e G2460PQU, adică un monitor similar.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu