≡ Meniu

AOC G2460PF, monitor de gaming cu pivot

Monitorul pentru jocuri AOC G2460PF e cea mai bună alegere pentru cei care vor un ecran ceva mai bun și cu pivot. E ușor să deosebești un monitor de gaming de unul simplu (arată diferit). Laptopurile de gaming nu trebuie să aibă neapărat pivot, poate doar dacă aveți de gând să puneți trei modele în plat vertical. În unele jocuri e mai plăcut să aveți monitoare în plan orizontal, dar depinde de preferințele fiecăruia. E nevoie de un buget mare pentru a achiziționa un desktop cu monitor corespunzător (de gaming).

Alternativele sunt destul de multe dacă e să luăm în calcul și cele fără pivot ori doar de tip multimedia. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

AOC G2460PF, monitor de gaming cu pivot

Display-ul său e unul destul de mare și oferă o imagine destul de clară pentru că are caracteristici tehnice decente: imagine FullHD, iluminare LED, ecran de tip TN, contrast dinamic, timp de răspuns 1ms. Caracteristicile tehnice sunt foarte bune și nu cred că puteau fi și mai bune, eventual tehnologiile puteau fi mai numeroase. Facilitățile oferite sunt puține iar cea care iasă în evidență e montare VESA 100 mm.

Conținutul pachetului e cablul de alimentare și manualul de utilizare. Acestea sunt prezente și la alte modele deci nu vă puteați aștepta la altele (cablul video trebuie luat ulterior). Pe partea de conectivitate are VGA, DVI, HDMI, patru USBuri, DisplayPort și Kensington Lock. Consumul de energie e unul destul de redus pentru unul de gaming. Designul sugerează faptul că e un model ceva mai special și e nevoie de un buget mai mare, deoarece un monitor simplu poate costa chiar pe jumătate dar nu se compară la capitolul gaming.

Plusuri: consum redus de energie, e dotat pivot, timp de răspuns de 1 ms, contrast dinamic mare, imagine FullHD.
Minusuri: nu prea sunt.

AOC G2460PF e un model destul de reușit pe care-l puteți folosit nu doar pentru jocuri, ci și pentru a viziona filme sau a lucra în diverse aplicații. Clipul de jos e folositor pentru cei care nu au văzut acest monitor în realitate și vor să-și facă o idee.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu