≡ Meniu

AOC G2460PG, monitor cu timp de răspuns de 1ms

Monitorul LED AOC G2460PG e unul de gaming și are ca și următoarele caracteristici speciale: 1 ms, pivot și refresh de 144 Hz. Deci cu o așa rată de refresh puteți viziona conținut 3D însă e nevoie de o configurație puternică și de ochelari 3D. Monitorul nu e cea mai bună soluție pentru vizionat filme deoarece nu e foarte mare și nu a fost conceput să fie pus pe perete (datorită pivotului). Acel pivot e un suport special cu care puteți roti ecranul și să-l țineți chiar în plan vertical (mod portret). Poate fi folosit chiar și de cei care editează ori proiectează diverse.

Alternative sunt monitoarele simple (din segmentul multimedia ori business) care nu au prea multe dotări speciale și care costă ceva mai puțin. Cel mai ieftin monitor de 24 de inci e undeva la 500 lei. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

AOC G2460PG, monitor cu timp de răspuns de 1ms

Specificațiile tehnice ale acestui monitor sunt următoarele: diagonală de 24 de inci, iluminare LED, timp de răspuns de 1 ms, 144 Hz, contrast dinamic de 80 milioane la 1, iluminare de 350 cd/mp și unghiuri de vizibilitate de 170/160 grade. Ca și facilități are montare VESA 100 (kitul trebuie achiziționat ulterior) și pivotul.

Ca și porturi, acest monitor prezintă următoarele: DisplayPort, două USBuri 2.0 și două USBuri 3.0. Deci puteți conecta ușor niște periferice la acesta fără a vă mai apropia de desktop și din păcate nu puteți să conectați acest monitor la orice desktop. Dacă nu aveți un desktop cu DisplayPort, atunci e nevoie de o altă placă video. Caracteristicile speciale sunt: modul eco, eSaver, i-Menu, Kensington Lock, G-Sync și Screen+. Are un consum energetic destul de mic și cel de 27 W e cel maxim.

Plusuri: are destule porturi USB, intrare DisplayPort (oferă cea mai bună calitate), design robust și plăcut, imagine 1080p etc.
Minusuri: nu are imagine 4K.

Sunt multe monitoare 4K însă sunt destul de scumpe, poate că la acest AOC G2460PG nu se putea opta pentru o imagine 4K deoarece are alte caracteristici interesante (ideale pentru gaming). Jos am pus o prezentare care poate fi de folos pentru cei care sunt interesați de aspectul său dar și de caracteristicile sale generale.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu