≡ Meniu

AOC G2770PQU, monitor Full HD de 27″

AOC G2770PQU e un monitor de 27 inci cu rezoluție 1920×1080 pixeli făcut special pentru gaming. Asta pentru că are timp de răspuns de 1ms și un refresh de 144Hz. Panoul e unul de tip TN, motiv pentru care unghiurile de vizibilitate sunt 170/160 grade. Au optat pentru un astfel de panel deoarece e mult mai rapid decât unul IPS.
Un periferic precum acesta e unul numai bun la jocuri ori la sarcini care necesită timpi mici de răspuns.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un monitor care e dotat cu boxe și cu numeroase porturi (de la VGA la DisplayPort).
Pentru a vedea cum se prezintă vizual am pus alături o imagine, iar la final e un clip.

AOC G2770PQU, monitor Full HD de 27″

Pe partea de specificații se poate lăuda cu ecranul foarte mare de 27 inci (aproximativ 68 centimetri), timpul de răspuns de o milisecundă și că e dotat cu DisplayPort (printre alte porturi). Fiind un monitor așa de mare, are Vesa, adică poate fi montat pe un perete pentru a economisi spațiu în cameră.
Consumul de curent nu e prea mare deoarece e de 45W, iar asta înseamnă că nu vă va încărca facturile la curent. În ziua de azi e bine să ne orientăm înspre aparate precum acesta care au un consum mic de curent. Iar, chiar dacă monitorul costă mai mult la început, pe parcursul utilizării o să economisiți bani prin facturi mici la curent.

Pro achiziția unui astfel de monitor ar fi că e performant, disponibilitatea a 3 porturi digitale, că poate fi montat pe perete și rezoluția optimă de 1920×1080 pixeli.
Contra achiziției ar fi prețul cam mare și că nu are rezoluție 4K.

În rest, acesta e un monitor de foarte bună calitate de la un brand care e specializat pe producția de monitoare. Îi lipsesc facilități precum rezoluția 4K ori panel IPS, dar vine cu toate porturile posibile (nu am mai întâlnit un monitor care să vină cu VGA, DVI, HDMI și DisplayPort) și prețul reflectă capabilitățile.
Alături e un clip din care-ți poți face o părere despre cum se prezintă vizual.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu