≡ Meniu

AOC i2269VW, monitor LED IPS ieftin

AOC i2269VW e un model cu diagonală de 21.5 inci iar pentru că are o astfel de diagonală, imaginea e una de tip 1080p. Ținând cont că are doar DVI, se adresează doar celor cu desktopuri. Portul VGA e cam standard pe orice monitor dar nu-l recomand celor care vor un monitor pentru uz multimedia/gaming. Spun asta deoarece prin DVI nu se limitează calitatea imaginii, iar dacă PC-ul vostru nu are o astfel de intrare, e cazul să schimbați palca video ori să luați una dacă nu aveți decât cea integrată.

Alternative sunt monitoarele cu HDMI sau cu ecran mai mare, depinde de ce aveți nevoie. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

AOC i2269VW, monitor LED IPS ieftin

Specificațiile tehnice sunt următoarele: imagine de 21.5 inci, iluminare LED, timp de răspuns de 5 ms, aspect lat, contrast dinamic de 50 milioane la 1, imagine de 1920 cu 1080 pixeli, iluminare 250 cd/mp etc. Unghiurile de vizibilitate sunt destul de mari și se pot observa ușor dacă puneți alături un monitor clasic. În mare, sunt caracteristici tehnice bune, poate unele nu sunt chiar așa de grozave la modelele mai scumpe, dar cu siguranță oferă ceva în plus. Fiecare monitor impresionează cu ceva și, în general, prețurile sunt justificate.

Conectorii săi sunt VGA și DVI, însă dacă vreți calitate video, alegeți portul DVI. Dimensiunile sale sunt destul de redusă pentru un monitor cu ecran de 21.5 inci. E chiar și portabil ținând cont că are 3.5 kilograme. Pe partea de consum, 27 de W reprezintă consumul maxim, iar dacă alegeți o luminozitate mică, acesta poate să scadă mult. Unele monitoare oferă diverse moduri de utilizare ca și caracteristici speciale, dar puteți seta manual și voi diverși parametrii.

Plusuri: are panou IPS, port DVI (cam la fel de bun ca HDMI), design elegant și fiabilitate ridicată.
Minusuri: nu prea sunt.

AOC i2269VW face parte dintr-o serie destul de reușită motiv pentru care nu sunt multe motive pentru a nu opta pentru acesta. Jos am pus un clip util pentru cei care nu au mai văzut acest monitor și care vor să facă o alegere bună. Există și alte monitoare de la acest producător care arată similar cu acesta, dacă sunteți interesați de aspect.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu