≡ Meniu

AOC I2276VWM, monitor IPS de 21,5 inci

AOC I2276VWM este un monitor de 21,5 inci care are rezoluție 1920×1080 pixeli și un timp de răspuns de 5ms. Se adresează celora care vor un monitor aspectiv, rapid în afișarea imaginii și care să afișeze imagini de cea mai bună calitate. Cred că cea ma importantă caracteristică la acest model ar fi panelul IPS, căruia i se datorează unghiurile de vizibilitate excelente.

Nici nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi. Pe acești bani primim un aparat de la brandul AOC care e unul foarte bun și care se remarcă prin faptul că face niște monitoare de o calitate foarte bună.

AOC I2276VWM, monitor IPS de 21,5 inci

Din punct de vedere caracteristic stă bine întrucât vine cu lăudabilul panel IPS și o rezoluție mare de 1920×1080 pixeli, chiar dacă diagonala ecranului e de 21,5 inci.
Nu era rău dacă avea un timp de răspuns mai mic, dar și 5ms sunt suficiente. Monitorul se va descurca bine în jocuri, chiar dacă nu e un model special pentru această treabă.
Legat de consumul de curent nu trebuie să vă faceți prea multe griji deoarece acest aparat are un ecran economic care consumă 27W.
Destul de interesant e faptul că acest aparat e unul care e dotat cu suport Vesa. Acesta te va ajuta în cazul în care dorești să pui perifericul pe un perete ori un suport. Fiind un model cu diagonală nu prea mare nu știu cât de mult o să te ajute acest lucru, dar e bine că are Vesa.

Aspecte pozitive în cazul acestui model ar fi faptul că nu costă mult, imaginea de foarte bună calitate, timpul de răspuns mic al ecranului și unghiurile de vizibilitate aproape perfecte.
Contra achiziției ar putea fi faptul că nu are tuner TV, dar în ziua de azi lumea nu se mai uită așa de mult la TV.

Deci, dacă te interesează un monitor care să arate bine și să aibă unghiuri de vizibilitate excelente atunci acest Aoc ar fi o recomandare de la mine. Monitoarele de la brandul acesta sunt unele foarte solide și țin foarte mult.
Pentru a îți face o opinie despre cum se prezintă acest model am pus alături un clip.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu