≡ Meniu

AOC I2369VM, monitor IPS cu DisplayPort și funcție MHL

Monitorul AOC I2369VM nu este unul chiar clasic și se poate observa după designul său iar apoi după caracteristicile sale tehnice. Am pus poza de mai jos pentru a vă face o idee dar din clipul de la final se vede cel mai bine cum arată și cam cât de mare este. Oricum, designul e foarte reușit și rama monitorului e foarte îngustă. Cu siguranță, arată mai bine decât vechiul sau actualul monitor dar și caracteristicile tehnice sunt mai bune. Sunt multe monitoare de la acest brand chiar și cu imagine mai mare sau cu dotări mai bune, depinde ce vă doriți și cât sunteți dispuși să cheltuiți pe un astfel de gadget.

Dacă vi se pare cam scump, alternativele sale sunt variantele doar cu HDMI și panou simplu. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

AOC I2369VM, monitor IPS cu DisplayPort și funcție MHL

Display-ul său e unul cu diagonală de 23 de inci iar imagine e una FullHD. Toate monitoarele peste 19 inci au o astfel de imagine doar că există și variante Quad HD sau Ultra HD (4K), iar pentru acelea portul video DisplayPort e obligatoriu. Restul specificațiilor tehnice sunt corespunzătoare: unghiuri de vizibilitate maxime, contrast dinamic mare, iluminare de 250 cd/mp, refresh bun.

Ca și dotări are un port VGA, un DisplayPort, două HDMIuri, boxe și altele. Caracteristicile speciale ale acestui monitor sunt: iCare, i-Menu, e-Saver, Screen+, MHL și HDCP. Primele funcții sunt destul de cunoscute dar și MHL mi se pare destul de populară. Cu MHL se poate conecta un smartphone la monitor, iar smartphone-ul poate fi folosit ca media player extern. Un avantaj superior față de HDMI e acela că prin MHL bateria telefonului nu se descarcă.

Plusuri: are porturi video foarte bune, arată bine, calitate video superioară, consum redus.
Minusuri: nu sunt.

AOC I2369VM are acele boxe integrate care pot fi utile însă calitatea e superioară la cele externe pentru că sunt mai puternice. Poate vom vedea și boxe performante pe viitoarele serii. Jos am pus o prezentare video a acestui monitor pus perete alături de încă două variante identice. Dacă nu știți cum să aveți un spațiu de lucru mare, conectarea mai multor monitoare e o soluție.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu