≡ Meniu

AOC I2473PWM, monitor IPS cu design modern

AOC I2473PWM e o varianta din segmentul multimedia și spre deosebire de restul monitoarelor, acesta are difuzoare, butoane și porturile integrate în stativ. E o soluție mai comodă de accesare a meniului dar și a porturilor. Acest brand oferă o soluție bună pentru cei pasionați de partea multimedia însă nu e monitorul ideal pentru gameri. Pentru gaming e nevoie de caracteristici tehnice mai bune, cum ar fi timpul de răspuns de 1 ms dar și de o rată de refresh de 140 Hz. Am pus poza de jos pentru a vă face o idee și arată la fel ca în prezentările video disponibile.

Alternativele sunt destul de multe în acest preț dar majoritatea oferă mai puține dotări, nu arată la fel de bine și specificațiile tehnice nu sunt așa de impresionante. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

AOC I2473PWM, monitor IPS cu design modern

Specificațiile tehnice sunt foarte bune: imagine de 23.8 inci, panou IPS, timp de răspuns de 5 ms, refresh bun, unghiuri de vizibilitate maxime și contrast dinamic generos – 50 de milioane la 1. Facilitățile oferite sunt boxele integrate care nu sunt foarte puternice – 7 W, dar sunt acceptabile pentru uz office. Ca și porturi video are un VGA și două HDMIuri, dar prin HDMI se poate obține cea mai bună calitate video (când vine vorba de filme).

Caracteristicile sale speciale sunt: MHL, Plug and Play (instalare simplă fără drivere), iCare, i-Menu, e-Saver și Screen+. E bine că le are pe toate acestea și unele moduri sunt chiar utile atunci când vreți să lucrați mai bine pe el ori doar să vizionați un film.

Plusuri: funcția MHL, designul, calitatea imaginii, boxe integrate, imagine mare și porturi destule.
Minusuri: nu am.

AOC I2473PWM poate oferi o experiență pe măsură și poate înlocui orice model mai vechi. Jos am pus o prezentare a acestui model pentru a vă face o idee despre el și cam care ar fi principalele caracteristici. Nu e alegerea perfectă pentru gamerii înrăiți dar poate fi dacă ar fi avut niște caracteristici tehnice și mai bune. Am menționat mai sus cam ce trebuie îmbunătățit, adiciă e loc de mai bine.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu