≡ Meniu

AOC M2470SWDA2, monitor Full HD de 23,6 inci

Recomand monitorul AOC M2470SWDA2 cuiva interesat de un monitor cu ecran de 23,6 inci și cu rezoluție Full HD. Pe lângă aceste două lucruri aparatul de față poate fi montat pe perete și dispune de port HDMI. Evident că poate fi conectat și la un PC mai vechi deoarece vine cu VGA.
Conform producătorului acest periferic are unghiuri de vizualizare extrem de bune de 178/178 grade care sunt caracteristice unui ecran IPS.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un monitor bun la sarcini office și proiectare. Tipul de răspuns de 10 milisecunde nu îl face prea bun la jocuri, dar eu zic că se descurcă ok la orice joc Facebook ori browser based.

AOC M2470SWDA2, monitor Full HD de 23,6 inci

Modelul M2470SWDA2 e unul de top dacă e să ne uităm la caracteristicile sale. Mai exact are un ecran de 23,6 inci cu rezoluție 1920×1080 pixeli și cu un timp de răspuns decent de 10 ms.
Pe partea de porturi are HDMI și VGA care te vor ajuta să conectezi atât PC-uri vechi cât și PC-uri noi. Calculatoarele vechi pot fi conectate la VGA, iar un laptop poate fi conectat tot la acest port deoarece în ziua de azi toate laptopurile au așa ceva.
Având suport Vesa 100×100 puteți să-l montați pe un perete, dar o să aveți nevoie și de un suport de aici.

Pentru achiziția unui astfel de aparat ar fi că nu costă mult, că oferă imagini de calitate, că nu ocupă prea mult spațiu în cameră și că vine de la un producător recunoscut în sfera monitoarelor.
Contra achiziției ar fi că rezoluție nu e mai mare.

Deci, dacă vrei un monitor care să poată fi utilizat la filme, editări de documente și lucruri similare atunci acest Aoc ar fi recomandarea mea.
Cred că ar trebuie să vă spun câte ceva legat de brandul AOC. Acesta a fost fondat în anii 30 în Statele Unite, iar în anii 60 a început să facă televizoare color din Asia. Poți vedea că e un brand cu o istorie. Momentan face aparate bune, dar se poate vedea clar că a fost depășit de Samsung și LG. Nu mă refer la calitate, ci la cantitate.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu