≡ Meniu

AOC Q2770PQU, monitor Quad HD de 27 inci

AOC Q2770PQU face parte dintr-o serie specială de monitoare și se poate observa cel mai bine după specificațiile sale tehnice. Designul său e unul diferit față de ce am văzut până acuma, dar nu cu mult. Poate fi un monitor ideal pentru proiectare/editare datorită acelei rezoluții și pivotului. Cu acel suport special puteți înclina ecranul monitorului sau chiar roti la 90 de grade. Astfel imaginea din plan orizontal, poate fi rotită în plan vertical (dacă vă uitați la o poză sau la o imagine de tip portret). Sunt și alte monitoare care au această dotare dar nu sunt foarte multe.

Îl puteți conecta la orice desktop datorită diversității de porturi video și chiar și la alte tipuri de gadgeturi (player media, laptop, tabletă, consolă hardware). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

AOC Q2770PQU, monitor Quad HD de 27 inci

Specificațiile tehnice sunt destul de bune: imagine cu diagonală de 27 inci, iluminare cu tehnologie LED, panou IPS, rată de refresh bună, unghiuri de vizibilitate de 178 grade, iluminare de 300 cd/mp, imagine Quad HD – 2560 x 1440 pixeli (adică cât trei imagini 720p), dar și altele. Acestea au fost cele mai importante caracteristici tehnice și o mare parte din ele le știți de la alte monitoare. Facilitățile oferite sunt: boxe integrate, pivot și montare VESA. Boxele incorporate sunt bune pentru uz office iar pentru a asculta muzică, vă recomand un sistem audio 2.1 cu subwoofer din lemn.

Porturile sale sunt următoarele: VGA, HDMI, DisplayPort și DVI-D. DisplayPort-ul e cel mai bun port deoarece nu limitează calitatea imaginii, pe când restul o fac. Monitoarele cu imagine mai mare de FullHD au nevoie de el și nu orice placă video o are. În general, plăcile video performante au multe porturi dar și tehnologii superioare.

Plusuri: caracteristici tehnice bune, multe tipuri de intrări video, pivot, calitate imaginii și altele.
Minusuri: nu e la fel de ieftin ca unul FullHD.

AOC Q2770PQU e o alegere foarte bună pentru cei care nu ar fi mulțumiți de un model simplu (1080p și cea mai bună intrare video e HDMI). Dacă nu vă puteți face o idee despre acesta, pentru că acea poză e cam mică, vă recomand clipul de mai jos care e cu același monitor.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu