≡ Meniu

AOC U2868PQU, monitor ultra cu 1ms

AOC U2868PQU e un monitor de 28 de inci care are o rezoluție ridicată de 3840 x 2160 (4K), iar timpul de răspuns e unul de 1ms. Vedeți că e un monitor perfect pentru jocuri și filme. Panoul din dotare e unul TN, iar AOC a optat pentru un astfel de panou pe motiv că e mai rapid decât unul IPS. Deci, ei au sacrificat unghiurile de vizibilitate pentru o imagine cursivă.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care e în tendințe și care te va ajuta să vezi filme la cea mai bună calitate, același lucru fiind valabil fi la jocuri. Deci, dacă vrei un monitor de jocuri atunci acesta ar fi perfect.

AOC U2868PQU, monitor ultra cu 1ms

Specificațiile aparatului sunt unele excelente, fiind unul dintre puținele modele de pe piață cu rezoluție 4K Ultra HD. Această rezoluție te va ajuta să vizionezi filme 4K și să te joci jocuri la cea mai ridicată rezoluție posibilă în acest moment.
În comparație cu alte modele acesta are multiple porturi și o diagonală de 28 inci (71 centimetri). Printre porturile cu care se laudă avem HDMI, USB 3.0 și DVI. Din păcate nu are VGA, dar are DisplayPort care e cel mai avansat port util pentru monitoarele 4K precum acesta. Utilitatea unui port analog precum e VGA-ul e discutabilă deoarece la o rezoluție foarte ridicată nu poți face nimic cu un astfel de port.

Pro achiziționarea unui model precum acesta ar fi aspectul plăcut, consumul de curent rezonabil și imaginea de foarte bună calitate.
Din păcate prețul e cam mare, dar e ceva normal din moment ce pe piață sunt puține astfel de modele. Mi-aș fi dorit să aibă tuner TV, dar pentru vizionarea posturilor TV vă puteți folosi de stream. Comparativ cu alte modele are o greutate superioară de 8 kilograme, lucru care nu e minus prea mare, dar na.

Deci, dacă te interesează un monitor pentru diverse lucruri cum ar fi editări video, jocuri și filme 4K atunci modelul acesta ar fi unul foarte bun.
Alături am pus și un clip pentru a vă face o părere despre cum arată și ce poate acest model.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu