≡ Meniu

AOC U3477PQU, monitor Ultra Wide de 34″

Dacă ești interesat de o soluție pentru jocuri ori filme atunci îți recomand modelul AOC U3477PQU care-i unul WQHD (rezoluție 3440×1440) cu panel IPS (unghiurile de vizibilitate sunt de 178/178 grade). Se adresează gamerilor ori celora care au nevoie de un ecran mare pentru a lucra cu mai multe ferestre. Chiar și cei care se ocupă cu CAD pot utiliza un astfel de monitor care e aproape 4K.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi și e o alternativă la P2815Q de la Dell. Pe acești bani primim un periferic dotat cu multiple porturi printre care se numără 3 de tip digital. Pentru unii poate că are un preț mare, însă pentru a scoate bani trebuie să investești bani.

AOC U3477PQU, monitor Ultra Wide de 34″

Pe partea de caracteristici se poate lăuda cu ecranul wide de 34 inci care are rezoluție 4K. Această rezoluție facilitează vizionarea filmelor la calitate maximă, iar jocurile vor rula la detalii maxime… dacă suportă placa video.
Timpul de răspuns la ecranului e de 5 milisecunde, deci nu e cel mai mic, dar nu e nici mare. Oricum, nu ne putem aștepta la un timp de răspuns mai mic de la un panel IPS.
Consumul de curent e de 70W, dar nu e așa de mare întrucât LG 34UM9 are 80W.

Pro achiziția unui astfel de model ar fi că are un ecran cu diagonală mare, rezoluția mare, disponibilitatea multor porturi și faptul că respectă multe standarde.
Contra achiziției ar fi prețul cam mare și că nu are timp de răspuns mai mic.

Deci, dacă vreți un monitor care să aibă un ecran mare și o rezoluție ok atunci acest AOC ar fi o recomandare din partea mea. În cazul în care sunteți de părere că e prea mare atunci trebuie să vă spun că din clip puteți vedea că nu e chiar așa, iar dacă o să vă ocupe prea mult loc pe birou atunci vă puteți orienta înspre montarea sa pe un perete grație existenței Vesa.
Alături aveți o prezentare complexă a acestui model și puteți vedea că e un aparat de nouă generație care e în tendințe.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu