≡ Meniu

Apple iPad Air 16GB, tabletă la ofertă

Apple iPad Air 16GB e o tabletă foarte bună de 9,7 inci care rezoluție retina (2048 x 1536) și procesor dual core. Probabil că la prima vedere vi se pare cam puțin că are doar dual core, dar sistemul de operare e ceva mai optimizat decât Android și de aceea va consuma puține resurse. Sistemul de operare instalat pe acest aparat e iOS 7, dar i se poate face actualizare la cel mai nou OS. În cazul în care vreți să cumpărați ceva cu iOS 8 atunci vă puteți orienta înspre iPad Air 2.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Pe banii care-i dăm pe acest aparat primim un aparat foarte bun din toate punctele de vedere.

Apple-iPad-Air

Ca specificații acest aparat nu excelează, dar sistemul e unul de actualitate care consumă foarte puține resurse. Este vorba despre iOS, iar procesorul e unul cu două nuclee. Memoria RAM e una de 1GB și datorită acesteia o să poți rula orice aplicație ori joc fără să se blocheze ceva.
Ecranul retina e unul cu panou IPS și cu rezoluție 2048×1536. Ecranul are o diagonală de 9,7 inci și deoarece e așa de mare o să poți vedea filme la calitate ok.

Avantajele achiziționării unui astfel de gadget ar fi portabilitatea (greutatea sa nu e mare, iar bateria ține vreo 10 ore), performanțele bune, fiabilitatea și sistemul de operare extensibil.
Dezavantajele cumpărării modelului acesta ar fi costul de achiziție mare și că nu are un sistem de operare care să fie la fel de extensibil precum Android.

Ca și posesor de tabletă iPad pot spune că își merită banii întrucât bateria ține mult, iar de blocat nu mi s-a blocat niciodată. Dacă ești pasionat de jocuri atunci o să găsești o mulțime care să-ți meargă pe ea.
Pentru a-ți face o părere despre cum arată îți recomand clipul de alături. Poți vedea din acesta că aparatul e unul premium.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu