Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Apple iPhone 5C, 8GB, Blue cu 330 lei reducere

Unul dintre cele mai ieftine telefoane de la Apple e Apple iPhone 5C, iar în momentul de față vine la reducere. Poate că nu are cel mai bun hardware (vine cu procesor Apple A6 de tip dual core și cu 1GB memorie RAM), dar se mișcă excelent de bine în orice sarcină, iar camerele sunt unele destul de bune (cea secundară e de 1,2 și cea principală e de 8).
Un telefon ca acesta se adresează celora care vor un telefon rezistent și stabil. Evident că iPhone e acel telefon și de aceea multă lume merge pe mâna lui.

Are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Apple iPhone 5C, 8GB, Blue cu 330 lei reducere

Acest telefon inteligent e unul cu procesor dual core și memorie RAM de 1GB. Chiar dacă specificațiile sunt unele intrate la apă, acest telefon o să ruleze excelent orice aplicație. Sistemul de operare e iOS versiunea 7, dar se poate face actualizare la cel mai nou.
Din păcate nu vine cu radio, dar playerul integrat poate reda orice tip de fișier.
Camerele aparatului sunt unele foarte bune, iar dacă vrei să filmezi atunci modelul acesta poate filma și la calitate Full HD.

Pro achiziția unui astfel de tel ar fi prețul nu prea mare (în comparație cu al altor modele Apple), fiabilitatea ok, stabilitatea și suportul pentru multe aplicații.
Contra achiziției ar fi niște erori ale sistemului de operare pe partea de iTunes și de aceea aș recomanda să nu introduceți cardul în contul Apple.

Concluzia mea e că acest telefon e unul dintre cele mai bune telefoane de la Apple, iar dacă vrei să-ți faci un cadou atunci acesta ar fi una dintre cele mai bune alegeri.
Alături am pus un clip pentru a vă face o părere despre cum arată acest model.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu