Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Arctic AD54240P+, frigider de 223 litri cu A+

Frigiderul Arctic AD54240P+ poate fi o alegere bună pentru are un consum mic de energie, iar acesta e în funcție de mărimea aparatului. Mai toate modelele noi au o clasă de eficiență foarte bună și ea e în funcție de consum. Oricum, un aparat cu congelator mic nu poate consuma mult, iar dacă e vorba de un brand atât de cunoscut, nici vorba să vă faceți griji de fiabilitatea sa. Acesta este un aparat care poate fi folosit mulți ani și alături de acesta puteți lua în calcul o ladă frigorifică sau un congelator pentru sezonul rece.

Alternativele sunt multe dacă luăm în calcul toți producătorii de pe piață. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Arctic AD54240P+, frigider de 223 litri cu A+

Specificațiile tehnice ale acestui aparat sunt destul de bune: volum net de 223 litri, clasă energetică A+, consum anual de energie de 226 kWh. La interior sunt suficient de multe rafturi și suporturi, iar pentru că e vorba de rafturi din sticlă, interiorul e mai bine iluminat dar și întreținerea e simplificată (puteți curăța mult mai ușor decât un raft din sârmă).

Congelatorul acestui aparat e performant chiar dacă nu e foarte mare – 4 kg la 24 ore. Pe partea de design are finisaj pe culoarea albă, 2 uși reversibile cu deschidere standard spre dreapta, termostat reglabil, iluminare interioară și garnitură antibacteriană.

Accesoriile oferite sunt următoarele: suport pentru ouă și tavă pentru gheață. Acestea nu sunt cele standard și pot fi achiziționate ulterior dacă nu sunt în pachet. Dimensiunile sale diferă în funcție de volumul aparatului, astfel că acesta are o înălțime de 146 cm și o lățime de 54 cm. În general, doar înălțimea sa are de suferit și foarte puțin lățimea aparatului. Adâncimea de 60 cm se menține pentru a putea fi pus în locul vechiului model.

Plusuri: arată foarte bine, consum redus de energie, se pot pune destul de multe alimente în acesta.
Minusuri: nu sunt.

Arctic AD54240P+ e un aparat electrocasnic destul de compact și se poate observa ușor acest aspect. Se potrivește în orice colț al bucătăriei fără nici o problemă, iar ușile pot fi modificate deoarece sunt reversibile.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu