≡ Meniu

Arctic AD54240S+, frigider de 223l cu eficiență A+

Arctic AD54240S+ e un frigider apărut de curând pe piață și care se adresează celora care nu au prea mult spațiu pentru un frigider. Vine cu o înălțime de aproximativ 146 centimetri, iar volumul e de 223 litri. Puteți observa după aceste specificații sumare că e un frigorific destinat persoanelor singure ori care au o familie mică. În ziua de azi când stăm mai mult la lucru și mâncăm în oraș nu are rost să cumpărăm frigorifice prea mari că oricum nu ținem mare lucru în ele.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un laptop cu diverse funcții… printre care aș aminti Garden Fresh, Mix Zone, XXL Bottle și uși reversibile (evident că mai sunt și altele, iar eu le voi enumera în rândurile care urmează.)

Arctic AD54240S+, frigider de 223l cu eficiență A+

Funcții și caracteristici

Modelul acesta are garnitură antibacteriană, mai exact o garnitură care are aditivi speciali care împiedică formarea bacteriilor și mucegaiului.
Are uși reversibile. Standard deschiderea e înspre dreapta, dar acest lucru poate fi schimbat în cazul în care vă este convenabil în alt fel.
Pe ușă există raft special pentru sticle mari, ar acest raft e numit XXL Bottle. De asemenea are rafturi ajustabile poziționate pe ușă așa încât dvs să vă organizați cum vreți frigiderul la interior.
Eficiența energetică e una foarte bună, adică clasa A+, deoarece acest aparat consumă 226 kWh pe an.
Pentru legume și fructe există compartiment special numit Garden Fresh, acesta fiind poziționat în frigiderul propriu-zis.

Avantaje și dezavantaje

Acest model nu are No Frost, dar dezghețarea frigiderului se realizează automat pe când a congelatorului e manuală.
Nivelul de zgomot e unul scăzut deoarece e vorba despre 40 decibeli care e undeva media la aparatele frigo.
Consumul de curent e unul redus, aceasta fiind unul din principalele motive pentru care mulți se vor orienta înspre acest model.

Din păcate nu are Multiflow, dar acesta nu e un dezavantaj major.
Un alt lucru care nu-mi place e că nu are mânere integrate. Acest lucru ține de aspect.

Concluzie

Modelul Arctic AD54240S+ e unul modern cu o mulțime de lucruri utile integrate, iar brandul e unul existent de mult timp… încă din vremea comunistă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu