≡ Meniu

Arctic AED5040A++, mașină de spălat rufe îngustă cu Eco Wash

Arctic AED5040A++ e una dintre modelele Slim adică cu adâncime ceva mai mică. O mașină de spălat rufe compact nu poate avea performanțe mari și nici prețul său nu e piperat. Există variante care pot spală ceva mai mult dar și centrifugarea e superioară. Un model performant nu poate fi foarte ieftin deoarece aduce tehnologii avansate și caracteristici mai bune. Ei bine, există și promoții care pot reduce prețul unor modele dar acelea nu sunt disponibile tot timpul. Deci, ar trebui să profitați de ele deoarece veți economisi bani pentru un alt aparat.

Alături de acesta se poate lua un uscător de rufe care e la fel de mare și care e puțin mai scump. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Arctic AED5040A++, mașină de spălat rufe îngustă cu Eco Wash

Specificațiile tehnice principale ale acestui model sunt destul de evidente: capacitate de spălare de 5 kg, centrifugare de 1000 RPM, clasă A++. Panoul de control e destul de bine realizat astfel că îl puteți folosi cu ușurință. Programele sale de spălare sunt următoarele: rapid, extra-clătire, prespălare, clătire, stoarcere+evacuare, bumbac etc. În total, e vorba de un număr total de 14 programe.

Chiar și la capitolul funcționalitate, această mașină e destul de dotată: control al balansului, selector centrifugare, ecran LCD (oferă informații referitoare la timpul rămas), sistem de siguranță împotriva copiilor, amânare pornire. Caracteristicile speciale sunt: designul S-shape, Eco Dose, Eco Wash. Dimensiunile sale sunt relativ aceleași ca și cele ale unui model mai vechi doar că e îngustă – 42 cm. Pot spune că intră în categoria modelelor compacte care pot avea o adâncime de 40-45 cm.

Plusuri: design compact, consum redus de energie, blocare butoane (dacă aveți copii), destul de multe programe.
Minusuri: nu poate spăla mult.

Arctic AED5040A++ e una dintre modelele clasice dar cu dotări ceva mai bune decât cum am văzut la generațiile precedente. Un aparat electrocasnic ca și acesta nu poate fi pus chiar oriunde. Dacă chiar nu aveți spațiu pentru ea și o vreți, se poate monta sub blatul din bucătărie. Mulți preferă să o pună în bucătărie deoarece aveți gresie pe jos și e o încăpere destul de mare comparativ cu o baie.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu