≡ Meniu

Arctic AED5200A++, mașină de spălat cu capacitate de 5kg

Mașina de spălat rufe Arctic AED5200A++ e un din noua generație și are caracteristici tehnice bune dar și câteva caracteristici speciale: Eco Dose, Eco Wash, Child lock, sistem electronic al balansului, design S-shape, programare pornire și ecranul LED. Acestea sunt prezente pe multe modele noi dar nu orice brand le oferă. S-ar putea să fie și pe alte mașini dar să aibă o altă denumire. Oricum, ideea e să optați pentru un aparat nou datorită eficienței energetice.

Puteți alege un model cu centrifugare mai mare sau cu capacitate de spălare superioară, dacă vreți ceva diferit. Totuși, acele mașini sunt ceva mai scumpe. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Arctic AED5200A++, mașină de spălat cu capacitate de 5kg

E evident că are încărcare frontală, e cel mai ușor mod de a introduce rufele, plus că panoul de control e mai aproape. La cele verticale, panoul e mai în spate dar și mai mic. În funcție de spațiul disponibil dar și de preferințe, puteți face o alegere foarte bună. Viteza de centrifugare a acestui model e de 1200 RPM, capacitatea de spălare maximă e de 5 kg și clasa energetică e A++. Mai precis, consumul de energie e undeva la 0.63 kWh într-un program de spălare obișnuit.

Programele de spălare sunt 14 la număr: rapid, clătire, prespălare, extra-clătire, cămăși etc. Oferă atât programe de spălat standard cât și speciale. Ca și funcții are sistem electronic de control al balansului, selector centrifugare, amânare pornire selectare temperatură și altele.

Finisajele sunt plăcute iar panoul de control e destul de bine realizat. Nu are control electronic ci doar un control manual cu un ecran LED modest pe care se poate viziona timpul rămas până la finalizare program. Nivelul de zgomot în timpul spălării e întotdeauna mai mic decât cel .

Plusuri: consum redus de energie, destule programe de spălare, arată bine, toate acele caracteristici speciale menționate mai sus.
Minusuri: nu sunt.

Arctic AED5200A++ e un aparat destul de mare dar nu chiar deoarece are o adâncime de 47 cm. Dacă adâncimea era de maxim 45 cm, atunci puteam vorbi despre un model Slim (îngust). Cele înguste pot fi comparate cu cele verticale doar că la acelea lățime e de 45 cm, nu adâncimea.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu