≡ Meniu

Arctic AED6000A++, mașină de spălat eficientă cu 1000 RPM

Arctic AED6000A++ e un aparat electrocasnic destul de mare și care merită încercat deoarece e foarte eficient. Noua generație oferă și un design destul de interesant – S-Shape, care nu e prezentă doar pe acesta ci și pe celelalte modele ale seriei AED. Ar fi bine ca noua mașină de spălat să aibă o clasă de eficiență ceva mai bună decât cea a mașinii actuale. Spun asta deoarece e un aparat care-l veți folosi destul de des și un program de spălare nu e chiar foarte scurt. Prefer un astfel de brand deoarece oferă electrocasnice fiabile și care corespund cu ce e pe piață.

Alternativele sunt modelele de la același brand cu performanțe mai mari dar prețurile sunt pe măsură. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Arctic AED6000A++, mașină de spălat eficientă cu 1000 RPM

Încărcarea mașinii se face frontal și poate fi observat acest aspect din poza de sus. E dotată cu un afișaj LCD, centrifugare de 1000 RPM, clasa A++ și capacitatea de spălare e de 6 kg. Nu are cea mai bună clasă energetică (A+++), dar e satisfăcătoare deoarece consumul de energie e de numai 0.71 kWh dacă folosiți un program standard.

Nu are multe programe, dar are cam toate programele obișnuite: prespălare, clătire, extra-clătire, rapid, bumbac, sintetice, mix, spălare manuală, sport și cămăși. În total, are 14 programe iar cele care sunt în plus la unele modele sunt ceva mai speciale (pentru haine cu țesături deosebite). Ca și funcții prezintă: sistem de control al balansului, buton pentru selectarea centrifugării, amânare pornire și ecranul LCD oferă informații despre timpul rămas.

Ca și tehnologii sau caracteristici speciale are: Eco Dose, Eco Wash, Eco Heater, AquaSafe, blocare butoane în timpul funcționării (protecție împotriva copiilor), selector temperatură și S-Shape. Dimensiunile sale sunt acceptabile însă pe noi ne interesează mai mult adâncime, adică dacă e îngustă – 47 cm (care era mai mică, putea fi o mașină slim).

Plusuri: multe funcții și tehnologii speciale, arată foarte bine, destul de compactă, spală mult și bine.
Minusuri: nu prea sunt.

Arctic AED6000A++ e o variantă a acestei serii și dacă vreți ceva diferit există variante cu capacitate de spălare inferioară sau cu centrifugare mai mare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu