≡ Meniu

Arctic AED6200A++, mașină 1200 rotații

Mașina de spălat rufe Arctic AED6200A++ e una cu 1200 rotații, capacitate de 6 kg și Clasa A++ de eficiență energetică. Nu vine cu Fuzzy Logic, dar are Aqua Safe care-i o caracteristică utilă în cazul în care dorești să faci economie de apă. Un aparat precum acesta se adresează celora care vor un electrocasnic românesc de calitate și care să aibă implementate funcții moderne.

Nici nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi. Pe acești bani primim un aparat oarecum premium cu o garanție de 3 ani și posibilitatea extinderii garanției la mai mult.

Arctic AED6200A++, mașină 1200 rotații

Specificațiile care te interesează la modelul acesta sunt capacitatea de încărcare de 6 kilograme, cele 1200 rotații și consumul mic de curent – 0,71 kWh. Datorită acestui consum redus, mașina are clasa A++ de eficiență energetică.
Ca programe are 11 la număr, iar dacă vă preocupă existența unuia rapid atunci trebuie să menționez că are așa ceva, mai exact unul de 14 minute.
Materialele sunt foarte bune, și aici mă refer la materialele din care e făcută. Are tambur din oțel inoxidabil, iar cuva e polipropilenă, precum la alte modele.
Cei de la Arctic se laudă că mașina lor e una silențioasă deoarece are panourile laterale realizate cu striații în formă de S. Astfel, la spălare nivelul de zgomot e de 59 decibeli.

Avantajele achiziționării unui astfel de model ar fi că vine cu funcții utile. De exemplu funcția Eco Wash care te va ajuta să faci economii de până la 80% la energie.
Mașinile Samsung vin cu Ceramic Heater, adică rezistență ceramică, iar acest model vine cu Eco Heater, adică cu o rezistență acoperită cu un strat de nichel. Rezultatul e că rezistența e de 100 ori mai durabilă.
Alt avantaj ar fi raportul dintre calitate și preț care e unul foarte bun.
Contra achiziției ar putea fi lipsa unei capacități mai mari.

Concluzia mea e că acest model e unul foarte bun pentru spălat zilnic ori periodic. Dacă nu cunoașteți prea multe despre brandul producător atunci trebuie să vă spun că e vorba despre un brand fost românesc care acum e deținut de turci, aceeași care dețin Beko.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu