≡ Meniu

Arctic AED6240A++, mașină de spălat la preț redus

Mașina de spălat rufe Arctic AED6240A++ e una dintre cele mai eficiente mașini de pe piață. O recomandă clasa de eficiență energetică dar și prețul foarte bun. Poate că nu e chiar cea mai performantă de pe piață, dar oferă o capacitate de spălare decentă, centrifugare decentă și destule programe. Designul e destul de simplu și nu vă puteți aștepta la ceva elegant sau pe inox în acest preț. Mașinile de spălat noi pot fi utilizate cu ușurință deoarece au un panou de control cu multe informații și funcții utile. Ca și caracteristici speciale, mașina oferă: Flow Control System, design S-Shape, Eco Heater, Eco Wash, Eco Dose etc. Trebuie să înțelegeți că un model mai nou oferă întotdeauna dotări mai bune și consumul de resurse e redus.

Acest brand oferă doar soluții accesibile, iar o parte din ele sunt destul de performante. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Arctic AED6240A++, mașină de spălat la preț redus

Caracteristicile tehnice sunt destul de bune: capacitate de încărcare maximă de 6kg, 1200 RPM, clasa energetică A++. Restul claselor de eficiență sunt la spălare și centrifugare, veți observa că sunt conforme cu specificațiile tehnice ale aparatului. Are o clasă A++ deoarece consumul într-un program standard pentru acele caracteristici e de 0.94 kWh.

Programele de spălare sunt numeroase – 15, și sunt programe speciale pentru cei ce vor să spele diferit diverse țesături. Pe partea de funcții și siguranță are: sistem electronic de control al balansului, selector centrifugare, sistem siguranță împotriva copiilor, ecran LED care afișează timpul rămas. Dimensiunile sale sugerează că e vorba de un model compact numit și Slim.

Plusuri: arată destul de bine și e îngustă, consum redus, fiabilitate ridicată, spală decent, ușor de folosit.
Minusuri: nu sunt.

Arctic AED6240A++ e una dintre cele mai bune modele de la acest brand în acest buget. Pe lângă aceasta se poate pune un uscător de rufe cu capacitate de uscare similară. Astfel, puteți scoate rufele din mașina de spălat și să le puneți în uscător. În funcție de gradul de umiditate, alegeți programul corespunzător. Nu cred că veți putea pune acel uscător peste mașina de spălat deoarece are o adâncime de 42 cm.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu