≡ Meniu

Arctic AED7000A++, mașină clasa A++

Arctic AED7000A++ e o mașină de spălat rufe a anului 2015 care se recomandă prin aspectul plăcut, eficiența energetică și capacitate de 7 kilograme. Nu are Eco Bubble, dar are Eco Wash care e ceva similar.
Se adresează celora care vor să spele o cantitate mai mare de rufe, fiind perfectă pentru acasă, dar și un restaurant.
Din prima trebuie să vă zic că e vorba despre un aparat electrocasnic poziționat în zona premium. Lucrul acesta e datorat în principal faptului că are o eficiență energetică foarte bună.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, dar care se comportă fără reproșuri în diferite sarcini.
Cum se prezintă vizual poți vedea de alături. Designul e unul caracteristic Arctic, iar ecranul poziționat în lateral are afișat timpul rămas.

Arctic AED7000A++, mașină clasa A++

Pe partea de specificații acest model se laudă cu numărul mare de programe (printre care se numără programul rapid de 14 minute), clasa A++ de eficiență energetică și cele 1000 rotații, Cu cât are mai multe rotații cu atât e mai bine întrucât rufele vor trebui ținute mai puțin la uscat.
Zgomotul produs de aparat e mic deoarece are un design în formă de S, acesta fiind un design specific Arctic.
Dacă Samsung are Ceramic Heater, acest brand a integrat în aparat Eco Heater. Asta-i o rezistență de 100 ori mai rezistentă deoarece are un strat de nichel.

Pro achiziția acestui model ar fi că arată bine, costul de achiziție mic, că vine de la un brand foarte bun și fiabilitatea ridicată.
Din păcate are și câteva minusuri printre care se numără lipsa mai multor rotații și că nu are Fuzzy Logic. Acest ultim lucru ar fi ajutat la o economie mai mare de resurse.

Deci, dacă ești interesat de un aparat care să spele bine și să vină la un preț ok atunci îți recomand modelul acesta. Multă lume știe că brandul Arctic e unul românesc, dar asta e corect doar în parte deoarece e deținut de aceeași care dețin Beko.
Brandul fost românesc e comercializat la nivel internațional în țări precum Bulgaria, Ungaria etc.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu