≡ Meniu

Arctic AED7001A++, mașină de spălat A++ și 7kg de rufe

Mașinile de spălat rufe precum Arctic AED7001A++ sunt perfecte pentru cei care vor ceva bun pentru un buget limitat. Spun asta deoarece mulți dintre voi aveți nevoie și de alte aparate, motiv pentru care nu puteți cheltui prea mult doar pe acesta. Poate că vă doriți un aragaz sau un uscător alături de acest model. Acest producător oferă aparate din toate categoriile, chiar și incorporabile pentru cei care vor să economisească spațiu sau vor un plus de funcționalitate.

Alternativele sunt destul de multe deoarece acest brand oferă multe mașini similare ori chiar superioare la unele capitole. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Arctic AED7001A++, mașină de spălat A++ și 7kg de rufe

Mașina de spălat rufe de mai sus poate spăla cel mult 7 kg de rufe dar unele programe spăla chiar mai puțin (așa e la toate mașinile de spălat ieftine). Din poză se observă că are un design clasic cu panou de control destul de simplu. Programele se pot alege cu ajutorul butonului central, iar restul parametrilor se pot alege cu ajutorul butoanelor din dreapta.

Consumul anual e scăzut la acest model, de aceea a primit o clasă de eficiență energetică atât de bună – A++. Programele de spălare sunt diversificate, motiv pentru care puteți spăla cam orice.

Ca și tehnologii, mașina nu oferă prea multe, doar un sistem electronic de control al balansului. Dimensiunile sale sunt destul de reduse, dar întotdeauna e loc de mai bine. Poate unii dintre voi aveți nevoie de un aparat mult mai compact pentru că aveți o locuință mică. Există modele cu adâncime de circa 40 cm care nu oferă centrifugare mare ori capacitate de spălare peste 7 kg. Nu recomand cele cu adâncime mai mică de 40 cm deoarece mi se pare prea compactă și nu cred că e prea fiabilă.

Plusuri: destule programe de spălare, fiabilă, spală decent cu un consum mic de resurse.
Minusuri: nu prea sunt.

Arctic AED7001A++ poate înlocui vechiul model deoarece are specificații tehnice destul de bune. Acest aparat e unul destul de avansat din cele mai multe puncte, doar la partea de tehnologii nu excelează, însă la un așa preț nu prea puteți avea pretenții.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu