≡ Meniu

Arctic AED7200A++, model cu 7kg și 1200 rotații

Arctic AED7200A++ e oa mașină de spălat a anului 2015 care are o capacitate mare de 7 kilograme și 1200 rotații care asigură că o cantitate mare de rufe vor fi spălate rapid și că nu vor avea nevoie să fie prea stoarse prea mult.
Nu are Eco Bubble, dar are ceva similar – Eco Wash. Acest lucru presupune că aparatul face o economie de până la 80% în cazul în care alegeți această opțiune.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care se comportă fără reproșuri în orice situație… oricât de murdare ar fi rufele.
Din imaginea de alături poți vedea cum se prezintă vizual. Poți observa că are un panou de comandă ușor de folosit care înglobează în partea superioară un ecran LCD pe care sunt afișate diferite informații importante.

Arctic AED7200A++, model cu 7kg și 1200 rotații

Rezistența aparatului e una de tip Eco Heater care are un strat de nichel așa încât aceasta să fie de 100 ori mari rezistentă decât altele.
Are un design special numit S-Shape prin care sunt reduse vibrațiile deoarece pereții laterali au un design special. Dacă e să vorbim despre nivelul de zgomot atunci vă spun că are 59 decibeli la spălare, deci nu prea mult.
Consumul de curent e foarte mic de 0,862 KWh, iar din această cauză are clasa A++ de eficiență energetică.
Pentru hainele pretențioase există un program numit Sintetice prin intermediul căruia se spală cu apă mai rece.

Pro achiziția acestui model ar fi clasa A++ de eficiență energetică, că nu costă mult, că are o fiabilitate ridicată și că are multe facilități utile. Costul de achiziție e unul foarte mic deoarece pe parcursul utilizării o să vedeți că ne vom recupera banii investiți.
Contra nu e nimic. Chiar e un aparat foarte bun pentru banii care-i dăm pe el.

Deci, dacă te interesează o mașină de spălat rufe atunci îți recomand acest model.
Un lucru interesant de care am uitat să menționez e faptul că are funcția de amânare a pornirii într-un interval de 24 de ore. Asta e bun atunci când vreți să spălați într-un anumit interval în care curentul e mai ieftin.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu