≡ Meniu

Arctic AED7201A+++, model eficient cu Eco Heater

Un model avansat de mașină de spălat e acest Arctic AED7201A+++ și vine în anul 2017 pentru cei interesați de un model economic și eficient la spălare. Având o capacitate de 7 kilograme se adresează în special familiilor mari cu 4+ persoane, dar având program rapid și Fuzzy Logic (Arctic îi zice Smart Sensors și Aqua Safe) poate fi utilizat și pentru spălare de mai puține rufe.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care vine cu multiple tehnologii. Din imaginea de alături se poate vedea cum arată acest model și cât de simplu e panoul de comandă.

Arctic AED7201A+++, model eficient cu Eco Heater

Pro

Fiabilitatea e una ok, și asta e așa deoarece aparatul are o garanție standard de 3 ani. În unele cazuri poate avea și garanție 5 ani (prin extragaranție). Are rezistență de tipul Eco Heater care e de 100 ori mari durabilă decât o rezistență normală.
Are un consum redus de curent întrucât are clasa A+++ de eficiență energetică cu un consum anual de 196 kw. Are și consum redus de alte resurse întrucât vine cu Smart sensors (acest lucru presupune că aparatul are 4 senzori și ajustează resursele automat).
Vine cu Eco Wash care presupune că aparatul poate spăla cu apă rece, iar în acest fel se reduce consumul de curent la 80%.
Un alt lucru care ajută la economisirea de resurse e Aqua Safe. Această caracteristică e una care ajută la economisirea de apă întrucât ajustează consumul în funcție de necesar.
Vine cu un număr mare de programe așa încât să puteți spăla eficient o gamă largă de țesături.

Contra

Nu are Eco Bubble, dar vine cu un lucru similar. Acesta ar fi Eco Wash și am spus mai sus la ce se referă acest lucru.

Concluzii

Modelul AED7201A+++ e unul de top și ne arată cât de mult au avansat cei de la Arctic. Despre brandul producător trebuie spus că nu mai e românesc, fiind deținut de aceeași care dețin și Beko (brand premium disponibil la nivel european). Ca o alternativă pentru cei în căutarea unui model cu capacitate mai mare recomand modelul Arctic AFD8201A+++.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu