≡ Meniu

Arctic AED8000A+++, mașină cu încărcare mare

O mașină de spălat rufe ca Arctic AED8000A+++ poate fi de ajuns pentru cei care au o familie mai numeroasă ori poate preferă să spele mai rar. Designul său e destul de clasic și culoarea e albă, însă nu toatele mașinile de pe piață sunt la fel. Pentru cei care sunt interesați doar de aspectul mașinii deoarece o vor în bucătărie, le recomand cele cu ușă neagră și finisaj argintiu (se potrivește perfect cu electrocasnice pe inox). Prefer acest brand deoarece oferă soluții acceptabile pentru acel buget, dar nu ar fi excluse și alte branduri cu experiență în domeniu. Alegerea perfectă ține și de necesită și cât de limitat e buget.

Alternativele sunt multe dacă nu vă interesează o capacitate de spăla așa de mare ()sunt multe doar de 6 kg. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Arctic AED8000A+++, mașină cu încărcare mare

Are o capacitate de încărcare destul de bună și din poza de su se observă că e un model cu design clasic (încărcare orizontală). Ca și caracteristici principale are capacitatea de 8kg, centrifugarea de 1000 RPM, clasa de eficiență energetică A+++. Consumul într-un program standard e de numai 1.07 kWh de aceea are și acea clasă de eficiență energetică.

Programele de spălare sunt numeroase: lână, sintetice, delicate, mix, spălare manuală, sport dar și alte programe. Programe speciale sunt prezente și pe acesta (cămăși, culori închise, antialergic). Funcțiile acestui model sunt: sistemul electronic de control al balansului, sistem siguranță împotriva copiilor (blocare butoane), afișare timp rămas pe ecranul LCD, programare întârziată. Alte caracteristici tehnice sunt: designul S-shape, Eco Dose, Eco Wash și Eco Heater.

Plusuri: arată bine, consum redus de energie, spală mult, preț atractiv și fiabilă.
Minusuri: nu are o centrifugare mare.

O centrifugare mai mică nu e un minus pentru cei care nu au nevoie de mai mult. Arctic AED8000A+++ e o recomandare de la acest brand și observ că acea capacitatea de spălare e tot mai mare cu fiecare an care a trecut. Dacă vă gândiți și la un uscător de rufe, optați pentru unul cu capacitate de încărcare identică (cam cât considerați că doriți să uscați).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu