≡ Meniu

Arctic AFD6001A++, mașină care spală 6 kg cu puțin curent

Arctic AFD6001A++ e o mașină de spălat rufe românească dotată cu o capacitate de 6 kilograme și o eficiență deosebită. Brandul e unul cu o lungă istorie și e renumit pentru aparatura electrocasnică de calitate superioară.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care e deosebit de eficient. Am pus alături o imagine pentru a vă face o opinie despre cum arată și cât de ușor e de folosit (datorită unui număr redus de butoane).

Arctic AFD6001A++, mașină care spală 6 kg cu puțin curent

Pe partea de specificații acest model e unul cu încărcare frontală, iar pentru a vedea diferite informații avem la îndemână un ecran de tip LCD.
Utilizarea aparatului nu e prea complicată deoarece vine cu puține butoane, iar pentru programe e o rotiță.
Printre cele 19 programe se numără și programul rapid. Acest program vă va fi de folos atunci când doriți să spălați o cantitate redusă de rufe ori când acestea nu sunt prea murdare.
Mulțumită designului în formă de S se obține un nivel de zgomot redus de 60 decibeli la spălare și 78 la centrifugare. Acest tip de design e unul caracteristic mașinilor noi de la acest producător și nu se poate spune că alte branduri au așa ceva.
Poziționarea se va putea face ușor deoarece are o greutate de 57 kilograme, iar două persoane o vor amplasa ușor.

Pe partea de plusuri aș menționa faptul că vine cu un consum redus de resurse, zgomotul redus (acesta e datorat și designului în formă de S).
Contra ar fi că nu are Fuzzy Logic și Eco Bubble. Lipsa acestora e compensată de costul mic de achiziție și de economia de resurse (mai exact de consumul mic de curent dovedit de clasa A++ de eficiență energetică).

Deci, dacă vrei un aparat cu care să poți spăla pentru o familie de 3-4 persoane atunci acest model ar fi recomandarea mea.
De ceva timp brandul Arctic a fost cumpărat de străinii care dețin și Beko. Brandul de față e comercializat și în alte țări cum ar fi Ungaria și Bulgaria, iar asta ne arată că e de calitate.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu