≡ Meniu

Arctic AFD7001A+++, mașină ieftină care spală mult

Mașina de spălat rufe Arctic AFD7001A+++ face parte din cea mai recentă generație de la acest brand și mi se pare mai reușită decât precedenta. Spun asta deoarece are clase de eficiență foarte bune, arată bine, prețul e la fel de atractiv și altele. Dacă vi se pare cam scumpă, atunci trebuie să luați una din generație precedentă sau poate că vă interesează una cu design compact (slim) pentru a câștiga spațiu. Am pus poza de jos pentru a vedea cam cum arată și nu cred că veți găsi prezentări video ținând cont că e atât de nouă.

Aveți nevoie de un buget redus pentru aceasta iar un uscător de rufe, dacă ați luat în calcul unul, poate costă mult mai mult decât o mașină de spălat (depinde cât de eficientă vă doriți să fie). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Arctic AFD7001A+++, mașină ieftină care spală mult

Caracteristicile tehnice ale acestui model sunt: centrifugare de 1000 RPM (clasa C), capacitate de încărcare de 7kg și clasa energetică A+++. Deci consumul într-un program clasic e foarte redus, dar întotdeauna, e loc de mai bine. E diferită de alte mașini datorită funcțiilor sau programelor speciale care, bineînțeles, nu le găsiți la orice model și vă pot fi de folos dacă spălați anumite rufe.

Programele de spălare sunt destul de multe – 19, astfel se pot spăla foarte bine rufele iar rezultatele sunt excelente. Are chiar programe mix și cu un consum redus de energie, dacă vreți să reduceți din timp ori din consumul de energie. Funcțiile sale speciale nu ar trebui neglijate: eco dose, eco heater, selector centrifugare, ecran LED, programare întârziată, setare temperatură și design S-shape. Apreciez că are un design compact care e și normal la un model atât de nou (adâncime de 51 cm).

Plusuri: spală destul de mult, consum redus de resurse, design plăcut, fiabilitate.
Minusuri: nimic.

Arctic AFD7001A+++ nu putea avea multe tehnologii incorporate deoarece e un aparat din segmentul inferior, adică se adresează celor cu un buget redus. Totuși, spală destul de mult cu un consum mic de energie iar dacă vă grăbiți, se poate alege un program rapid.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu