≡ Meniu

Arctic AFD7201A+++, mașină de spălat cu program antialergic

Mașina de spălat rufe Arctic AFD7201A+++ e una destul de bună deoarece nu e foarte scumpă și are performanțe impresionante. Nu orice producător oferă variante accesibile și bine dotate. Designul e același pentru întreaga serie de mașini și poate că nu vă deranjează chiar dacă e vorba de o generație mai nouă. Mașinile înguste sunt atractive, doar că unele nu sunt chiar atât de fiabile deoarece componentele sunt prea înghesuite. Tendința e să se reducă din dimensiunile aparatului și să ofere cât mai multe.

Alternativele sunt destul de multe și depinde de bugetul vostru, poate că e puțin cam limitat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Arctic AFD7201A+++, mașină de spălat cu program antialergic

Mașinile cu încărcare superioară sunt destul de puține și nu au caracteristici tehnice mai bune decât acesta. Prefer aceasta deoarece are un preț foarte bun și nu orice brand poate oferi un aparat la un așa buget. Poate spăla cel mult 7 kg rufe, centrifugare e decentă (stoarce bine) – 1200 RPM și clasa de eficiență energetică e A+++.

Funcțiile speciale ale acestui model pot fi găsite și pe alte variante ale aceleași generații: Eco Dose și Eco Heater. E evident, că sunt două caracteristici care eficientizează programele de spălare. Un număr mare de programe e un plus pentru orice mașină doar că programele speciale sunt cele care fac diferența.

Pe acel panou de control, mașina are un ecran LCD poziționat central, un buton pentru selectarea programelor, și câteva butoane clasice pentru a ajusta programul. Dimensiunile sale sunt acceptabile și se observă ușor că nu e o mașină cu design Slim: 84 cm înălțime, 60 cm lățime și 51 cm adâncime.

Plusuri: performanțe destul de mari, programe de spălare numeroase, preț atractiv etc.
Minusuri: nu sunt.

Acest aparat Arctic AFD7201A+++ e o alegere foarte bună dacă nu vreți să spălați mai mult, nu aveți nevoie de uscător incorporat și poate că nu vreți să depășiți bugetul. Nu e nevoie neapărat de un model foarte scump, iar acest brand oferă soluții pentru buzunarul oricui. Cu siguranță, nu veți regreta alegerea făcută deoarece veți avea suficienți bani pentru a achiziționa mai una sau două aparate pe lângă acesta.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu