≡ Meniu

Arctic AFD8200A+++, mașină care spală până la 7 kg de rufe

Mașina de spălat rufe Arctic AFD8200A+++ face parte din seria cu design Aqua Surf, tehnologie Flow Control (controlează inteligent consumul detergent), design lateral S-Shape (reduce din vibrații), Aqua Safe (control al nivelului de apă), Eco Wash (consum redus de energie), Eco Dose, Eco Heater (rezistențele sunt acoperite cu un strat de nichel) și altele.

Nu trebuie să cheltuiți prea mulți bani deoarece e accesibilă și pe parcurs veți economisi bani deoarece are clasă energetică A+++ (cea mai bună de pe piață). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Arctic AFD8200A+++, mașină care spală până la 7 kg de rufe

Se poate observa destul de ușor că are încărcare frontală deoarece diferă cu mult designul la cele cu încărcare superioare (sunt mai înguste și ușa e în partea de sus). Puteți pune până la 8 kg de rufe și rufele sunt stoarse destul de bine la final că doar are o centrifugare de 1200 RPM (cea mai bună e de 1400 RPM).

Are destul de multe programe și îmi place că pe lângă cele standard, are și programe mai deosebite: extra-clătire, eco, împrospătare, antișifonare, spălare manuală. Pe partea de funcții și siguranță prezintă: sistem electronic de control al balansului, programare întârziată, protecție împotriva inundațiilor. Caracteristicile sale speciale sunt cele enumerate mai sus în primul paragraf și sunt ceva mai multe, dar eu am enumerat doar o parte dintre ele. Uitându-mă la dimensiunile sale pot spune că nu e o mașină îngustă ci una clasică și fiabilă. Nu toate modelele compacte sunt și fiabile, e bine să alegeți una de la un brand cu experiență în domeniu.

Plusuri: toate acele dotări speciale, arată bine, are un consum redus de energie și e fiabilă.
Minusuri: nu sunt.

Dacă nu sunteți deciși încă pentru care să optați, eu vă recomand Arctic AFD8200A+++ dar poate vă interesează mai multe designul pentru că o doriți în bucătărie. Atunci, aș putea recomanda una de la Sharp și mă refer la seria nouă care aduce o ușă mai mare și cromată. Bineînțeles, aparatul trebuie să se asorteze și cu restul aparatelor din bucătărie, adică să fie pe aceeași culoare ori să se potrivească cu mobilierul.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu