≡ Meniu

Arctic AFD8201A+++, mașină ieftină cu clasa A+++

Mașina de spălat Arctic AFD8201A+++ e una dintre cele mai avansate modele în acest buget și nu orice brand oferă așa caracteristici la un preț redus. Cu siguranță, acesta nu e sigurul model, veți putea alege chiar unul cu capacitate de spălare mai mică, însă eu vă sugerez să alegeți una cât mai performantă deoarece și așa unele programe limitează din performanțele mașinii. Designu le același ca la generația precedentă, doar caracteristicile tehnice sunt peste cele trecute.

Alternativele sunt destul de multe chiar și dacă luăm în calcul același brand. Nu aș opta pentru un alt brand deoarece ar trebui să luăm în calcul un buget mai mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Arctic AFD8201A+++, mașină ieftină cu clasa A+++

Încărcarea frontală e evidentă din designul aparatului și cele cu încărcare superioară arată mult diferit (panou de control mai mic și cu mai puține funcții). Acele modele nu sunt așa de populare pentru că au performanțe limitate iar prețurile sunt puțin cam piperate (similare cu cele ale modelelor Slim și încărcare frontală).

Capacitatea de centrifugare e satisfăcătoare doar că nu vă veți folosi de ea de fiecare dată, pentru că unele programe reglează anumiți parametrii pentru a proteja țesătura. Clasa de eficiență energetică A+++ e atât de bună pentru că are un consum redus pentru acea capacitate de spălare.

Un număr mare de programe e un plus pentru orice tip de aparat deoarece vă permite să obțineți rezultatele dorite. Multe dintre ele le puteți vedea pe alte mașini de spălat. Pe partea de funcții și siguranță are: Eco dose, Eco Heater, selector centrifugare, ecran LCD cu afișarea timpului rămas, programare întârziată, selectare temperatură. Dimensiunile sale sunt acceptabile ținând cont de performanțele sale, adică nu putea fi prea compactă (Slim).

Plusuri: preț destul de atractiv pentru ce oferă, spală mult, consum mic de energie, multe programe.
Minusuri: același design.

Arctic AFD8201A+++ e un aparat electrocasnic care merită încercat deoarece oferă suficient de mult emotive pentru a-l alege. Plus, că e oferit  de un brand experimentat care oferă diverse soluții pentru acasă de mulți ani (chiar și alte tipuri de aparate).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu