≡ Meniu

Arctic AFD9200A+++, model eficient cu 9 kg și 1200 rotații

Arctic AFD9200A+++ e o mașină de spălat de la brandul românesc Arctic. Acesta e cel mai iubit brand românesc de electrocasnice (poate și pentru că e singurul?) cu peste 45 de ani de experiență. De ceva ani acest producător e deținut de cei care dețin Beko, iar diferența dintre aceste două nume e că unul e comercializat la nivel de Balcani, iar celălalt la nivel de Europa.
Având o capacitate de 9 kilograme acest model se adresează celora care vor să spele o cantitate mare de rufe.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care arată bine și poate fi utilizat de oricine. Am pus alături o poză pentru a vă face o părere despre cum arată acest model. Are o rotiță pentru diferitele programe, iar în jurul ecranului are butoane pentru alte operațiuni.

Arctic AFD9200A+++, model eficient cu 9 kg și 1200 rotații

Printre caracteristicile care recomandă acest model ar fi aspectul plăcut, nivelul scăzut de zgomot, numărul mare de programe (are inclusiv program rapid de 14 minute), clasa A+++ de eficiență energetică și capacitatea mare de 9 kilograme.
Nu doar clasa A+++ te va ajuta să faci economii, ci și faptul că are Eco Dose, adică o caracteristică despre care putem spune că te va ajuta să dozezi optim detergentul lichid.
E un aparat foarte durabil, și la acest lucru contribuie inclusiv rezistența ceramică numită Eco Heater (acest lucru e prezent și la unele mașini Samsung) care face aparatul de 100 mai durabil.
Nivelul de zgomot al acestei mașini e de 62 decibeli la spălare deoarece are un design S Shape.
Mașina are caracteristica Aqua Surf care presupune că rufele sunt spălate imitând ritmul valurilor, deci într-un mod cât mai natural și fără a distruge țesătura.

Pentru achiziția acestui model (pe lângă caracteristicile menționate mai sus) are fi viteza mare de centrifugare (1200 rotații), programul Economic 20 și programul scurt.
Contra achiziției nu ar fi vreun motiv.

Modelul acesta e unul dintre cele mai ieftine de pe piață care să aibă o clasă de eficiență energetică superioară, iar prin faptul că are multe programe o să putem spăla multe tipuri de țesături.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu