≡ Meniu

Arctic AK 3462, combină frigorifică voluminoasă

Aparatul frigorific Arctic AK 3462 e o alegere nouă și care poate fi următoarea voastră alegere. Acest producător oferă multe soluții, adică sunt destule combine pentru buzunarul fiecăruia. În funcție de generație, designul diferă puțin dar nu cu mult. Frigiderele sunt ceva mai scunde dar pentru același volum, ele sunt mai late iar congelatorul e inferior. Pentru cei care vor mai mult spațiu pentru congelare, o ladă frigorifică sau un congelator e soluția ideală.

Alternative sunt acele combine mai mici cu multe tehnologii de răcire sau combinele mai mari. Depinde de ce vă doriți, dar eu aș alege un aparat foarte eficient, adică să aibă un consum redus de energie. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Arctic AK 3462, combină frigorifică voluminoasă

Volumul total e de 292 litri și care reprezintă volumul net. Acest aparat prezintă afișaj LED, clasa energetică A și mânere verticale. Pe an acest parat consumă cam 333 kWh, deci destul de puțin. Totuși, există aparate ceva mai eficiente dar prețurile sunt conforme cu dotările. Frigiderul are rafturi din sârmă, iluminare interioară, două compartimente pentru fructe și o cutie multifuncțională.

Nu are No Frost deci nu are un congelator cu dezghețare automată cum e la frigider. Congelatorul e de 87 litri, iar volumul e împărțit în compartimente. Poate congela cel mult 9 kg de alimente pe zi, deci performanțele sale sunt decente. Pe partea de design are: finisaj pe alb, iluminare interioară, termostat reglabil și înălțime de 185 cm.

Nu are suport special pentru sticle dar are cel pentru ouă. Sticlele mai mici pot fi puse pe raft ori pe suportul de la ușa frigiderului. Nivelul de zgomot e foarte redus – 42 dB, dar cam toate combinele noi sunt silențioase. Autonomia fără curent e destul mare la acesta și e mare la noua generație – 18 ore.

Plusuri: sistem de răcire avansat, design elegant, congelator cu performanțe decente, silențios și volum mare.
Minusuri: nu are rafturi din sticlă.

Arctic AK 3462 e o alegere destul performantă dar și elegantă, se poate observa cel mai bine din poza de sus. Arată foarte bine la exterior, dar și la interior. Ar fi arătat și mai bine dacă avea la interior rafturi din sticlă, iluminare cu LED etc.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu