≡ Meniu

Arctic AK 386+, model cu 334 l

Arctic AK 386+ e combină a anului 2015 care are o capacitate de 334 litri și o înălțime de 201 centimetri. Se poate vedea că are un volum mare și o înălțime suficient de redusă așa încât să îl poți poziționa în camere joase.

Se adresează în principal celora care vor un aparat economic și cu spațiu interior mare. Având rafturi care pot fi ajustate o să puteți face mai mult spațiu pentru diferite alimente care ocupă mai mult.

Arctic AK 386+, model cu 334 l

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat marca Arctic. Cândva acest brand era unul românesc, dar acum aparține turcilor care dețin Beko. Vizual se prezintă bine, lucru sesizabil din imaginea alăturată, dar și din alte imagini.

Specificațiile acestui model sunt unele mai mult decât ok. Vine cu un volum total de 334 litri (e vorba despre volum net), nivel de zgomot mic și o autonomie de mare (autonomie de funcționare fără curent). Această autonomie de 18 ore e una foarte bună în condițiile în care aparatul e destul de mare, iar aceasta te va ajuta atunci când se întrerupe curentul.
Compartimentarea e bine realizată, frigiderul având 4 rafturi a 244 litri, iar congelatorul are 3 compartimente cu restul spațiului până la 334 litri. Despre acest congelator trebuie spus că e unul cu o capacitate de congelare de 5 kilograme.
La interior are rafturi ajustabile, lucru foarte util în cazul în care aveți alimente care ocupă mult spațiu.

Pe partea de lucruri pozitive la acest model aș menționa clasa A+ de eficiență energetică, că are un volum mare, aspectul plăcut, fiabilitatea crescută (e disponibilă opțiunea de mărire a garanției). Un alt lucru care poate te va face să-l cumperi e că e foarte simplist în utilizare deoarece nu vine cu panouri de comandă sofisticate ori chestii de genul.
Contra achiziției ar fi lipsa funcțiilor premium cum ar fi Multiflow și No Frost.

Deci, în cazul în care îți dorești îmbinarea perfectă între congelator și frigider atunci acest Arctic ar fi o recomandare din partea mea.
Sănătatea ta e protejată de faptul că are sistem antibacterian, lucru întâlnit tot mai des la combinele noi.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu