≡ Meniu

Arctic AK1M346NF+, combină automată

Arctic AK1M346NF+ e o combină frigo cu o capacitate de 302 litri și cu eficiența energetică A+. E un model premium datorită faptului că are No Frost și Air Flow Dual Tech (ceva similar Multiflow).
Datărită volumului mare acest aparat se adresează celora care vor un aparat care să țină la păstrare multe alimente.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care arată bine și poate ține la păstrat o cantitate mare de alimente.
Pentru a vă face o părere despre cum arată acest aparat am pus alături o imagine cu interiorul aparatului frigorific. Se poate vedea că pe ușa frigiderului e suficient spațiu pentru a depozita diferite recipiente ori sticle.

Arctic AK1M346NF+, combină automată

Vine cu un volum net total de 302 litri împărțit în 97 ai congelatorului și 205 ai frigiderului. Ambele părți ale frigiderului beneficiază de dezghețare automată, iar pentru răcirea uniformă există ventilator.
Autonomia de funcționare a aparatului e de 21 de ore, iar datorită acestui lucru alimentele nu se vor strica atunci când se ia curentul pentru o perioadă mai lungă de timp.
Nu e un aparat zgomotos, iar dovadă e nivelul de zgomot de 43 decibeli. Alte aparate de genul sunt gălăgioase și te trezesc noaptea. 🙂 Nu e cazul și la acesta.
Frigiderul e unul cu 3 rafturi din sticlă, iar congelatorul are 3 compartimente.

Pro achiziția acestui model ar fi că arată bine, că nu costă mult, fiabilitatea crescută, că are o capacitate mare de congelare (5 kilograme la 24 ore) și că vine de la un brand ok. Un alt lucru bune e că are garanția de 3 ani, iar dacă doriți atunci o puteți extinde la 5 ani.
Contra achiziției nu ar fi vreun motiv.

Deci, dacă te interesează un aparat frigo care să nu coste prea mult și să țină la păstrare mutle alimente atunci acest model ar fi recomandarea mea. Brandul Arctic e unul foarte vechi de origine română, iar acum e deținut de niște turci. E vorba despre aceiași turci care dețin Beko. Diferența dintre aceste două branduri – Arctic și Beko – e că arctic e comercializat mai mult în Europa de Est, iar Beko în întreaga Europă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu