≡ Meniu

Arctic AK1M376NF+, combină ieftină cu No Frost

Arctic AK1M376NF+ e ceva mai mare deoarece are caracteristica Extra Volum – ceva mai mult volum pentru aceleași dimensiuni. O caracteristică similară e prezentă și la alți producători, doar că la acesta se oferă și altele: No Frost, Eco Buzz, Air Dual Flow, compartiment Fresh Max 0, garnitură antibacteriană și altele. Dintre cele anterior enumerate, tehnologia Air Dual Flow e ceva mai interesantă pentru că e nouă. Ea ajută la o mai bună distribuire a aerului rece din frigider, astfel alimente se mențin proaspete o perioadă îndelungată.

Chiar și alte aparate pot oferi o parte din acele caracteristici speciale menționate mai sus, doar că tehnologia No frost e prezentă doar la variantele mai scumpe. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Arctic AK1M376NF+, combină ieftină cu No Frost

E evident că face parte dintr-un segment superior, de aceea și prețul nu poate fi foarte mic, Totuși, în acest buget nu prea are competiție iar o combină mult mai scumpă nu oferă prea multe în plus. E evident că un model foarte scump prezintă îmbunătățiri pe partea de design și control (electronic).

Fiecare brand oferă aparate competitive iar acesta se adresează celor care vor ceva ma accesibil dar și bun. Un volum de 318 litri nu trebuie neglijat, din care 99 litri aparține congelatorului. Consumul anual de energie e foarte important la un aparat doar că la cele noi e foarte scăzut, deci nu mai trebuie să vă faceți griji. La această variantă, consumul e de 336 kWh pe an (ținând cont că-l folosiți mai tot anul).

Din specificațiile oferite de producător, se poate observa că nu e un model foarte înalt dar nici lat – 185 cm înălțime și 60 cm lățime. Spre deosebire de frigidere, combinele au o lățime standard – 60 cm. Capacitatea de congelare e una de 5 kg/24 ore iar cea mai bună e de 9 kg la modelele foarte scumpe. Deci încă o deosebire între aceasta și una foarte scumpă.

Plusuri: preț competititiv, Full No Frost, sistem modern de distribuire a aerului, consum redus.
Minusuri: nimic.

Arctic AK1M376NF+ nu este o combină modernă datorită unor lipsuri, însă în acest preț nu le veți găsi. Poate că nici nu v-ar fi fost de folosit.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu