≡ Meniu

Arctic AK1M376NFS+, combină ieftină cu tehnologie de răcire No Frost

Combina frigorifică Arctic AK1M376NFS+ e una destul de reușită și are chiar un volum generos – 318 litri. Poate că la capitolul design exterior mai e de lucru, dar în rest nu am ce să-i reproșez. Există combine ca și aceasta însă la prețuri ceva mai mari. Dacă nu aveți un producător favorit, nu văd de ce nu optați pentru acesta. E un brand cunoscut și destul de experimentat în domeniul electrocasnicelor. Deci vă puteți lua aparate de la un singur brand dacă doriți, chiar și incorporabile. Unele aparate pot fi clasice deoarece sunt mai ieftine și oferă volum mai mare.

Designul e argintiu și parcă îi dă un plus de eleganță comparativ cu o combină albă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Arctic AK1M376NFS+, combină ieftină cu tehnologie de răcire No Frost

E o combină destul de mare și care are un congelator performant – 5 kg la 24 ore. Consumul de energie e de 336 kW/h și e cel anual, iar pe zi e destul de mic. Designul acestui aparat e plăcut dar cred că putea fi și mai bun. Prezintă mânere verticale și care au o formă destul de confortabilă. Interiorul e bine iluminat deoarece are LED și rafturile din sticlă ajută și ele.

Pe partea de funcții și siguranță are: super congelare, sistem antibacterian, avertizare pentru ușă deschisă, ventilator, tehnologie Air Flow Dual, Fresh Max 0°C. Accesoriile furnizate sunt următoarele: suport pentru sticle, suport pentru ouă și tava pentru gheață. Dimensiunile sale sunt reduse dar ține și de volumul aparatului (în cele mai multe cazuri, doar înălțimea diferă, iar adâncimea și lățimea sunt relativ aceleași – 60-65 cm). Caracteristicile speciale sunt puține dar sunt importante: garnitură antibacteriană, Eco Buzz, 3 rafturi răcitor+3 rafturi ușă, Fast Freeze XL Zone, Safety Glass, Extra Volum etc.

Plusuri: arată destul de bine, accesorii decente, iluminare cu LED, No Frost, congelator spațios și performant.
Minusuri: nu prea sunt.

Arctic AK1M376NFS+ mi se pare alegerea perfectă pentru cei ce vor dotări multe la un preț foarte mic. Poate fi comparată cu o combină premium dacă doriți dar nu are chiar așa de multe tehnologii. Are un preț mai atractiv deoarece e la promoție iar reducerea de preț e semnificativă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu