≡ Meniu

Arctic AK1M406NF+, combină albă cu No Frost

Arctic AK1M406NF+ e un model destul de reușit deoarece la un așa preț nu prea are concurență. Mă refer la combinele altor branduri, iar dacă vreți ceva și mai diferit, optați pentru una pe inox. Pe inox un aparat pare mai elegant, dar depinde și cum vă place să fie, cu sau fără mânere verticale. Există combine și cu mânere orizontale, dar sunt integrate. Astfel combina pare mai silă și mai elegantă, dar fiecare are alte preferințe. Dacă pe parcurs considerați că acel congelator nu e de ajuns, puteți lua un congelator clasic ori o ladă frigorifică.

Dacă vi se pare că vă depășește bugetul, atunci optați pentru una fără sistem No Frost. Nu prea merită să optați fără NoFrost, deoarece consumul va fi ceva mai mare și alimentele nu vor fi proaspete o perioadă lungă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Arctic AK1M406NF+, combină albă cu No Frost

Volumul total al acestui model e de 356 litri care e împărțit astfel: 99 litri la congelator și restul de 257 litri e la frigider. Prefer combinele și nu frigiderele tipice deoarece oferă congelatoare mai bune și compartimentate. Nu-mi plac congelatoarele doar cu rafturi deoarece nu sunt performante și parcă nici nu puteți sorta prea bine ce aveți, e mai plăcut să pui și să scoți dintr-un sertar. Capacitatea de congelare e undeva la 5kg la 24 de ore și e recomandat să nu o depășiți.

Nu orice combină dispune de tehnologii ca Air Flow Dual și Fresh Max 0°C. Accesoriile sale sunt următoarele: suport pentru sticle, suport pentru ouă și tava pentru gheață. Dimensiunile combinei depind de volumul intern, cu cât e mai mare acel volum, cu atât combina e mai înaltă. Bineînțeles, există și o limită pe înălțime deoarece nu poate fi foarte înaltă. Nivelul de zgomot e destul de redus dar e loc de îmbunătățiri.

Plusuri: sistem de răcire eficient, consum redus de resurse, compartimentele speciale, volum generos.
Minusuri: nimic.

Arctic AK1M406NF+ e un aparat frigorific care trebuie luat în calcul deoarece arată bine, e fiabil și eficient. Nu trebuie neglijat nici raportul preț/dotări care mi se pare destul de bun, dar suntem obișnuit cu el deoarece e vorba de un brand foarte cunoscut.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu