≡ Meniu

Arctic AK1M406NFS+, combină cu Air Flow Dual Tech

Combina frigorifică Arctic AK1M406NFS+ e una cu volum de 356 litri și e vorba de volumul net. Poate că nu ați auzit de No Frost, de aceea e bine să știți că e o tehnologie avansată și care ar trebui să devină standard. Spun asta pentru că reduce consumul de energie dar și umiditatea, deci nu se mai formează atâta gheață la interior. Se poate observa cam cât încape în el, dar eu prefer să consum alimente cât mai proaspete.

Alternativele sunt frigiderele ori combinele mai mici. Nu cred că are sens să luați o combină mai mare deoarece nu văd ce ați putea pune în ea. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Arctic AK1M406NFS+, combină cu Air Flow Dual Tech

Combina frigorifică e una nouă, motiv pentru care oferă și multe dotări noi. Oricum, clasa energetică e foarte bună – A+. Sistemul de răcire e No Frost iar pentru cei care țin să aibă ceva eficient, vă recomand aceasta.

Acest model are în total o capacitate de 356 litri care e împărțită astfel: 99 litri și restul e la frigider. Frigiderul său e unde 257 litri și e spațios iar rafturile nu sunt din sârmă ci din sticlă. La interior veți găsi suporturi pe ușă și iluminare decentă. Capacitatea de congelare e una de 5 kg la 24 de ore care e destul de bună și la unele congelatoare poate fi chiar mai mare.

Designul e unul destul de elegant: finisaj argintiu, uși cu deschidere spre dreapta, mânere verticale și altele. Pe partea de funcții și opțiuni are Air Flow Dual Tech și Fresh Max 0°C. Ca și accesorii are: suport pentru sticle, suport pentru ouă și tava pentru gheață. Autonomia fără curent e de 20 de ore și care e peste media pieței.

Plusuri: arată decent, e accesibil, voluminos, tehnologie Air Flow Dual, No Frost și altele.
Minusuri: nu prea sunt.

Arctic AK1M406NFS+ nu e cel mai performant model și de aceea puteți lua în calcul și alte variante. Din poza de sus vă puteți face o idee despre el iar la exterior arată foarte bine. O alegere elegantă ar fi o combină cu mânere integrate, dar depinde de preferințele voastre.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu