≡ Meniu

Arctic AKLM376NF+, combina frigo cu No Frost

O combină frigo care a apărut pe piață de ceva timp e acest model Arctic AKLM376NF+. Se laudă cu capacitatea mare de 318 litri și cu faptul că e No Frost pe partea de congelator, dar și frigider. În acest fel nu o să trebuiască să vă stresați cu întreținerea sa. 😉
Compartimentarea e realizată bine, iar datorită capacității mari, acest model e unul numai bun pentru o familie mare, dar și pentru una mică.

Aparatul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat premium de la un brand care cândva a fost românesc. Nu trebuie să aveți reticențe când vine vorba de Arctic deoarece brandul e unul deținut de aceeași care dețin și Beko. Diferența dintre aceste două branduri e că Beko e comercializat la nivel internațional pe când celălalt doar aici în Balcani.

Arctic AKLM376NF+, combina frigo cu No Frost

Pe partea de specificații acest model se laudă cu capacitatea de a răci fără a produce gheață, cu volumul mare (împărțit în 99 litri ai congelatorului și 219 ai frigiderului) și cu funcțiile.
Frigiderul e unul bine compartimentat deoarece rafturile sale sunt unele din sticlă, iar congelatorul are 3 compartimente care au o capacitate de congelare de 5 kilograme la 24 ore.
Aparatul vine și cu ceva de genul Multiflow, dar tradus în termeni Arctic. Mai exact e numit Eco Breeze. Acest sistem e unul care distribuie aerul pe mai multe căi.

Avantajele achiziționării unui astfel de aparat ar fi costul de achiziție foarte mic, că are o fiabilitate ok și că e un aparat igienic (are garnitură antibacteriană prin care prospețimea și igiena alimentelor sunt menținute).
Contra achiziționării unui astfel de aparat nu ar fi lucruri de menționat.

De final pot spune legat de aparatul acesta că e unul foarte bun din toate punctele de vedere. Chiar dacă brandul nu mai e deținut de români, ci de turci, calitatea produsului e una bună. Cât despre raportul dintre calitate și preț putem spune că și el e unul destul de bun întrucât în trecut astfel de aparate costau peste 2000 lei, iar acum costă sub acest prag.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu