≡ Meniu

Arctic AKLM376NFS+, combină argintie cu tehnologie de răcire avansată

O combină frigorifică de 318 litri ca Arctic AKLM376NFS+ e perfectă deoarece puteți pune multe alimente, fructe și legume în ea. Arată bine la interior dar și la exterior, iar finisajul pe inox e plăcut dar și clasic în același timp (datorită mânerelor externe). Nu are sens să vă luați o combină second hand deoarece are un consum mai mare și nu arată la fel de bine. Având în vedere că e destul de accesibilă, nu văd de ce nu optați chiar pentru aceasta. Ca și caracteristici speciale are: Eco Frost Free, Eco Buzz, Eco Led, Eco Breeze, Eco Dual Balance, Eco Fresh, Safety Glass, multi Frost Zone, rafturi ajustabile și mai câteva.

Dacă nu vă place congelatorul ori frigiderul propriu-zis, atunci un frigider cu congelator mai mic ar fi ideal. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Arctic AKLM376NFS+, combină argintie cu tehnologie de răcire avansată

Capacitatea netă e cea care vă interesează atunci când achiziționați un aparat frigorific deoarece vă puteți face o idee despre volumul real al acelui aparat. La combine, congelatoarele incorporate sunt mai spațioase adică au un procent mai mare din volumul total, pe când la frigidere, congelatorul e mic și nu are așa de multe compartimente. Chiar și capacitatea de congelare e mai bună în cazul combinelor și deci poate fi un plus pentru ele. La acesta, capacitatea de congelare e de 5 kg la 24 de ore, adică e cât media. Un alt avantaj ar fi acela că sunt înguste și pot fi amplasate cam oriunde.

Designul e simplu și doar modelele cu volum mare și control electronic prezintă tehnologii avansate dar și ceva mai multă funcționalitate. Poate un model cu mânere integrate

Plusuri: preț atractiv, fiabilitate, nu ocupă mult spațiu, congelator performant și eficient.
Minusuri: nu are control electronic cu ecran LCD pe ușa frigiderului.

Dacă actualul aparat frigorific e depășit, vă recomand unul nou și nu sunteți nevoiți să optați pentru acest model ci și pentru unul ceva mai performant. Îmi place că raportul preț/dotări al acestui Arctic AKLM376NFS+ e foarte bun și e prezent chiar și la alte modele. Nu vă puteți cumpăra un model foarte ieftin cu tehnologie No Frost. Cu alte cuvinte, un model cu No Frost costă cel puțin 1500 RON. Dacă vreți și volum, atunci discutăm de un buget mult mai mare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu