≡ Meniu

Arctic AKLM406NFS+, combină frigorifică de 356 litri

Combina frigorifică Arctic AKLM406NFS+ e una cu capacitate netă de 356 litri și tehnologii diverse care o fac mai deosebită. Mă refer la următoarele: Eco Frost Free (același rol ca și No Frost), Eco LED, Eco Buzz, Eco Breeze, Eco Dual Balance, Eco Fresh, Safety Glass, Multi Frost Zone, rafturi ajustabile și garnitură antibacteriană. Toate acestea le veți găsi la combinele acestui brand dar ține și de serie, deoarece nu le veți găsi pe un model foarte ieftin.

Dacă nu vi se pare prea potrivită, din diverse motive, puteți alege o combină cu volum mai mic. Asta ar presupune că e vorba de un aparat ceva mai scund. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Arctic AKLM406NFS+, combină frigorifică de 356 litri

Volumul net total e undeva la 356 litri care e împărțit astfel: 257 litri la frigider și 99 litri la congelator. Clasa de eficiență energetică e A+ iar anual, combina consumă circa 351 kWh/an (dacă e ținută tot timpul în priză). Această o raportați la volum și e normal deoarece o combină mare nu poate consuma cât una mică.

Frigiderul e bine iluminat deoarece are LED, care costumă mai puțin și mărește claritatea la interior. Rafturile sunt din sticlă securizată adică prezintă o rezistență superioară. Pe ușă sunt prezente 4 rafturi pentru diverse dar nu trebuie neglijate compartimentele. Congelatorul are o capacitate de 5 kg la 24 ore. Pe partea de design are: finisaj argintiu, uși cu deschidere spre dreapta (reversibile) și termostat reglabil. Pe partea de funcții și siguranță are: super-congelare, super-răcire și sistem antibacterian. Accesoriile incluse sunt relativ aceleași ca la oricare alt model: suport pentru ouă și tavă pentru gheață. Autonomia fără curent e generoasă și așa e la mai toate modele.

Plusuri: toate acele caracteristici speciale, fiabilitatea, performanțele, designul și interior cu LED.
Minusuri: congelatorul nu are Big Box.

Arctic AKLM406NFS+ e un aparat destul de nou și care merită încercat chiar dacă nu excelează la toate capitolele. Arată foarte bine și se poate observa atât în poza de sus cât și în altele. Frigiderele sunt bune și ele deoarece consumă mai puțină energie (congelator mai mic pentru același volum), dar sunt mai late.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu