≡ Meniu

Arctic AKM346NFS+, combină frigorifică cu interior iluminat LED

Combina Arctic AKM346NFS+ e una cu multe tehnologii Eco: Frost Free, Breeze, LED, Fresh, Dual Balance. Tehnologia de răcire e avansată și cu timpul, va fi prezentă la tot mai multe aparate frigorifice. Chiar dacă o combină nu oferă suport pentru sticle, voi puteți pune sticlele pe suportului de pe ușa frigiderului. Congelatorul are 3 compartimente și se poate observa din poza de mai jos că sunt de dimensiuni egale. Frigiderele au congelatoare în partea de sus și nu sunt compartimentate ci au doar rafturi.

Alternativele sunt combinele care sunt ma ieftine ori care costă la fel și oferă mai mult volum (nu oferă No Frost). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Arctic AKM346NFS+, combină frigorifică cu interior iluminat LED

E un aparat frigorific cu sistem de răcire No Frost la ambele compartimente (frigider sau congelator). Volumul net total e de 287 litri care e împărțit astfel: 90 la congelator și restul de 197 litri e la frigider. Consumul energetic pe an e undeva la 318 kWh și e corespunzător ținând cont de tehnologia de răcire. Frigiderul e unul cu 3 rafturi, 3 suporturi pe ușă, compartiment pentru fructe și legume. Cel mai bine arată cu rafturi din sticlă și parcă interiorul e mai clar. Congelatorul are o capacitate destul de mare – 5 kg la 24 de ore.

Designul e destul de elegant cu finisaj argintiu, mânere verticale, uși reversibile cu deschidere spre dreapta, iluminare cu LED. Pe partea de funcții și siguranță are: funcție super-congelare, sistem antibacterian, sistem de avertizare pentru ușă deschisă etc. Alte caracteristici ale acestui model sunt: ventilatorul, MultiFrostZone și acele tehnologii enumerate mai sus. Accesoriile oferite sunt: suportul pentru ouă și tava pentru gheață. Autonomia fără curent e de 19 ore și cam așa e la mai toate aparatele noi.

Plusuri: arată foarte bine, e fiabil, are multe tehnologii noi, volum decent pentru cât costă și funcțiile.
Minusuri: nu am prea găsit.

Arctic AKM346NFS+ nu e foarte silențioasă dar nivelul de zgomot nu putea fi sub 39dB. Cele mai silențioase combine sunt foarte scumpe sau oferă caracteristici tehnice slabe comparativ cu cea de sus. Deci nu le puteți avea pe toate dar e important ca ea să fie spațioasă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu