≡ Meniu

Arctic AM6612DLT, aragaz ieftin cu aprindere electrică

Aragazul Arctic AM6612DLT e unul cu alimentare pe gaz dar are și alimentare electrică pentru sistemul de aprindere al plitei și al cuptorului. Acest gen de aragaz are destul de multă concurență deoarece nu oferă prea multe dotări sau funcții speciale. E ceva mai lat decât alte modele ieftine, iar acest aspect poate afecta atât plita dar și cuptorul. Bineînțeles, veți avea o plită mai mare pe care să puneți ce vase doriți și un cuptor voluminos. Chiar dacă nu are dotări premium precum capac din sticlă și rotisor, e o achiziție foarte bună și alți posesori sunt de aceeași părere.

Acest brand e destul de cunoscut deoarece oferă soluții fiabile pentru orice buzunar și fiabilitatea nu poate fi pusă la îndoială. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Arctic AM6612DLT, aragaz ieftin cu aprindere electrică

Aprinderea electrică e o dotare tot mai căutată deoarece ușurează aprinderea arzătoarelor, însă tot e nevoie de ambele mâini să o faceți. Plita are patru arzătoare de puteri variabile – între 1kW și 2.9 kW, și cam toate aragazurile oferă cam aceeași putere la nivelul plitei. Cuptorul are grill, aprindere electrică, timer și iluminare în timpul funcționării. Nu vine cu tăvi de diverse dimensiuni, dar acelea pot fi luate ulterior.

Chiar dacă nu e pe inox/argintiu, albul e simplu, elegant și ușor de întreținut. Dimensiunile acestuia sunt ceva mai mari decât standardul, adică e cu 10 cm mai lat dar și aceste aparate sunt de mai multe categorii (mici și mari). În partea de jos, această variantă oferă un sertar pentru depozitarea vaselor, dar voi puteți pune ce doriți, chiar și ustensile pentru cuptor.

Plusuri: arată foarte bine, fiabil, cuptor iluminat, plită spațioasă, preț competitiv și altele.
Minusuri: nu sunt.

Un aragaz e foarte util în orice bucătărie, în special dacă nu aveți un alt tip de aparat care să-l înlocuiască (mă refer la incorporabile). Arctic AM6612DLT e una dintre cele mai accesibile variante oferite de acest brand și alături de care aș alege o hotă tot de la Arctic sau de la un alt brand popular. Ideea e că aparatul să se asorteze cu restul bucătăriei sau cu celelalte aparate.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu