≡ Meniu

Arctic ANC135+, congelator cu volum de 117 litri

Ca și acest congelator Arctic ANC135+ sunt destul de multe modele însă cele mai multe sunt cele cu volum ceva mai mare. Există aparate similare care pot fi folosite pentru congelarea alimentelor, cum ar fi lăzile frigorifice. În același preț, puteți achiziționa un astfel de aparat chiar și cu volum puțin mai mare însă nu veți avea compartimente la interior cu doar unul sau două coșuri. Acele lăzi au și un design diferit, adică nu au o ușă în partea din față ci în partea superioară (se datorează formei sale).

Dacă nu vă place, puteți alege și o ladă însă cu un congelator veți câștiga spațiu și se poate sorta mai bine alimentele. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Arctic ANC135+, congelator cu volum de 117 litri

Caracteristicile tehnice ale acestui model sunt următoarele: volum de 117 litri, clasă energetică A+. Bineînțeles, volumul anterior menționat e cel net iar consumul anual e undeva la 200 kWh. Oricum, nu e genul de aparat care să-l folosiți chiar tot anul, poate îl doriți pentru un plus de spațiu de congelare.

Capacitatea de congelare e una de 3kg la 24 de ore și nu e nevoie de una mai mare. În general, această capacitate depinde  și de volumul aparatului, astfel că, un congelator mult mai mare trebuie să aibă performanțe superioare. Pe partea de funcții, acest model are: super-congelare, sistem antibacterian, sistem de avertizare pentru ușă deschisă, zonă Fast Freeze XL. Nu poate avea multe accesorii deoarece e un congelator – tavă pentru gheață. Pe partea de design are o singură ușă, finisaj pe alb, mâner vertical, dar și uși reversibile. Nu prea are multă importanță cum arată pentru că nu cred că-l veți pune chiar în bucătărie.

Plusuri: are un design plăcut, interior bine împărțit și consum redus de resurse.
Minusuri: lăzile sunt mai voluminoase.

Arctic ANC135+ poate fi pus cam oriunde datorită lățimii și adâncimii sale, dar trebuie ferit de căldură și umiditate ca oricare alt aparat frigorific. Dacă considerați că nu e modelul corespunzător atunci puteți alege altul însă nu așa alege un alt brand deoarece acesta mi s-a părut destul de experimentat, indiferent ce tip de aparat este.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu