≡ Meniu

Arctic ANC195+, congelator cu zonă Fast Freeze XL

Congelatorul Arctic ANC195+ e un aparat frigorific mare și care merită achiziționat în cazul în care nu aveți mult spațiu ori congelatorul actual nu face față. Dacă sunteți o persoană care nu are timp pentru cumpărături zilnice, un congelator poate fi de folos. Puteți stoca multe alimente în acesta deoarece are 6 compartimente și cam toate au aceleași dimensiuni. Acest tip de aparat e oferit și de alte branduri doar că acesta mi se pare mai ieftin, dar și brandul e foarte cunoscut.

O ladă frigorifică e ceva mai mare adică ocupă mult spațiu doar că un congelator e mai compact și oferă compartimente pentru a sorta mai bine alimentele. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Arctic ANC195+, congelator cu zonă Fast Freeze XL

Acest aparat e unul cu volum de 162 litri, clasă energetică A+ și design vertical. Pe an acest aparat consumă cam 230 kWh, deci ceva mai mult decât un frigider cu același volum. E oarecum normal să fie așa deoarece acesta trebuie să congeleze alimente și nu să le țină doar la rece. Capacitatea de congelare la 24 de ore e undeva la 14 kg, deci ceva mai mult decât cea a unui congelator integrat. Poate fi o soluție – frigider mic + congelator, în locul unei combine mari dar spațiul ocupat e mai mare.

Design-ul său e destul de simplu: finisaj pe alb, mâner vertical, interior compartimentat și altele. La capitolele funcții și siguranță are: super-congelare, sistem antibacterian, sistem de avertizare pentru ușă deschisă, zonă Fast Freeze XL. Nu are multe accesorii dar nici nu putea avea deoarece nu are rafturi sau suporturi, deci vine doar cu tava pentru gheață.

Plusuri: are un spațiu de stocare generos, consum decent de energie (pentru acest tip de aparat), ocupă puțin spațiu, fiabilitate ridicată și e ușor de folosit.
Minusuri: nu e la fel de încăpător precum o ladă.

Arctic ANC195+ e un aparat destul de bun și care poate fi de folos pentru cei ce au un aparat frigorific cu congelator mic. Deci puteți extinde spațiu pentru a congela mai mult și consumul de energie nu poate fi la fel de mic ca la un frigider.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu